čtvrtek 28. června 2012

Letní kemp rozvoje schopností

Nemáte v červenci co dělat? Pojeďte s námi na letní kempy!

Pamatujete si ježdění na letní tábory z doby, kdy jste byli ještě malí a rádi byste něco nového poznali i jako větší? Jestli se zajímáte se o fantasy, tancujete, píšete nebo hrajete deskovky, seberte kamarády a vyrazte se mezi 14. a 21. nebo 21. a 28. červencem bavit na letní kempy.

Výhodou je, že se o svém programu můžete rozhodovat sami, ať už budete chtít celý týden vyrábět šperky, účastnit se zážitkových her nebo si vyzkoušet latinsko-americké tance. Nebo taky všechno dohromady. A určitě jste slyšeli slovo LARP - tak ten vás taky čeká.

Letní kempy jsou volnočasovým projektem pro starší děti a mladé lidi pořádaný už několik let občanským sdružením Prague by Night. Kempy mají za cíl poskytnout prostor k zábavě a poznání nových aktivit všem, co nechtějí jen sedět doma. Ztraťte se na týden z města do lesů v okolí pohodlného hotelu v horském středisku Kořenov, kde na vás pod vedením zkušených lektorů a pedagogů čeká spousta nových zážitků, výletů, pravidelné stravy a nových kamarádů.

Pro divadelníky a komedianty je připravena dramatická sekce, v jejímž rámci účastníci vytvářejí divadelní vystoupení, které se hraje na závěr každého týdne. Na programu je i literární sekce, věnovaná tvůrčímu psaní, rozvoji citu pro jazyk, zahrnující také literární soutěž v rámci kempů. Oblíbený je blok odreagování, zaměřený na kolektivní, poznávací a zážitkové hry. Pro příznivce tradičních letních táborových aktivit jsou v nabídce i procházky a výlety. Své přívržence určitě najde i linie taneční (bollywood, street, latinsko-americké rytmy atd.), dále deskové hry (v nichž jsou pořádány turnaje) a rovněž linie výtvarná. Ta bude opět velmi pestrá – od tradičního ketlování, přes malbu na sklo, vyřezávání mastku, malbu na látku, batiku, kyanotypii, výrobu svíček, ruční vázání knih, až po výrobu šperků ze starých kovových součástek.

Letní kempy jsou založeny na osvědčeném programu, který je ale každoročně doplňován o aktuální trendy a zajímavosti, které dokážou strhnout a upoutat.

Bez věkového omezení, hra vhodná pro nováčky i pro zkušené.

Veškeré informace a přihlášku naleznete na stránkách http:www.letnikempy.eu

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)