neděle 30. června 2013

Fantasy tábor 2013 - Padlé království

Kdy: 28. červenec - 10. srpen 2013
Kde: Bělčice

Epický a neopakovatelný zážitek ze 14 denní fantasy akce, kde všichni hráči představují předem připravené postavy. Vzhledem k délce nabízí tábor veliký prostor pro rozehrávání rolí, psychologický rozvoj postavy, vytváření přátelství na život a na smrt, otevírání nepřátelství .... 14 dní ve světě, kde neplatí zákony reality, kde trávíte čas po boku pohodových lidí, kde zažijete od každého trochu - volný larp, výpravy, mluvené dobrodružství, celotáborové události, dramatické výstupy, cechovní výcvik...a především celotáborový příběh. Doporučený věk je 12+, horní hranice neomezena.


Válka skončila. Prohráli jsme.

Naši lidé byli zotročeni, nebo zabiti. Již v prvopočátcích nepřátelského útoku jsem já, můj otec a hrstka dalších uvědomělých lidí věděli, že nemáme šanci se ubránit. Společně jsme přes toto vědění drželi hradby Galangu. Když začali i ty nejsilnější z trámů naší brány praskat, odvedl mě otec k západnímu východu z pevnosti a pravil:

„Musíš odejít. Bitva je ztracena, svět končí!“

Poté se rozeběhl k praskající bráně. Neohlížeje se vzad jsem běžel tmou. Na útěku se ke mě připojili další uprchlíci a pronásledováni dupotem nepřátelských nohou jsme utekli do lesů. Vlna krveprolití se přehnala, království padlo a mnohým se zdálo, že nás opustila veškerá naděje.

Ale já v srdci cítil jasné „Ne!“.

Cítil jsem ho v chvění země, viděl jsem ho v očích mých přátel a cítil jsem ho na jazyku, jako hořkou pachuť porážky a nespravedlnosti....

Veškeré informace naleznete a webu: http://www.draconica.net/ft2013/

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)