neděle 30. září 2012

Apocalypse Weekend III: Oáza

Airsoftový bitevní post-apo LARP v Milovicích.
Koná se 19. - 21. říjen 2012.

Místo: BVP Boží Dar u Milovic, GPS: 50°13'54.403"N, 14°54'48.946"E

Veškeré informace včetně světa a pravidel naleznete na stránkách http://www.apocalypse-weekend.xf.cz/.

Kronika Oázy, zápis první:
Oáza.
Tak se začalo říkat místu, které je z nepochopitelných důvodů relativně bezpečné (na rozdíl od okolní Pustiny) a na kterém se řádění viru díkybohu příliš nepodepsalo. Rostou zde prazvláštní rostliny, ze kterých se dají extrahovat zajímavé látky a shodou okolností tu stojí i Bunkr Jistoty, o který se dlouhou dobu sváděl lítý boj se zbytky Armády.
Armáda byla paramilitantní skupinka pod vedením Generála, muže, který měl s největší pravděpodobností vypuštění viru na svědomí. Když akutní nebezpečí nakažení pominulo, Armáda se pokusila vyhladit všechny, kteří tu pohromu přešili v bunkrech a sklepeních. Naštěstí se však Generála i s jeho Armádou podařilo před několika dny vyhnat do Pustiny, kde jistě naleznou svůj konec.
Nyní se tedy můžeme bez starostí usadit spolu s Bruty v bezpečném okolí Bunkru Jistoty a začít společně budovat základy pro znovuzrození lidstva.
A kdože to jsou Bruti?
Bruti jsou podivuhodné bytosti vytvořené Vědci, když se tito mágové moderní době v dobách nejprudšího řádění viru nudili v jejich výzkumném bunkru. Všichni oplývají neuvěřitelnou silou, ale jejich myšlení je podobné myšlení jen pár let starého dítěte. Jejich postoj vůči nám je kolísavý, některé skupinky Přeživších byly Bruty napadeny a jediné, co jsme našli jsou ohlodané kosti. Jiní se dokázali s Bruty spřátelit a udržují a nimi vřelé vztahy.
Při průzkumu jsme narazili na dosud neprobádanou a velice zajímavou oblast na severozápadě Oázy. V nejbližší budoucnosti se musíme zaměřit na její prohledání...

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)