čtvrtek 28. června 2012

Fantasy tábor 2012

Hledáte na poslední chvíli, kam se vrtnout koncem července?
A co takhle jubilejní desátý Fantasy tábor?

Koná se ve dnech 28. červenec - 11. srpen 2012, ve Středočeském kraji v obci Bělčice (Rožmitál pod Třemšínem).
Jedná se o tábor s chatkami, kuchyní, sociálkami.
Hraje se v bezživotovém systému, ale o nějaké to levelení nepřijdete.

Můžete se těšit na veškeré národy a povolání, které se dají nalézt v Evropě z druhé poloviny 15. st. Velká část rolí bude dopředu daná a vy si budete moct vybrat, jakou z nich si chcete zahrát. Tento systém má své výhody i nevýhody. Námi danou rolí vám odpadá možnost vlastního výběru charakteru, povolání atd. Role budou ale napsané tak, aby jednotlivě a zároveň dohromady zapadly do příběhu a nebudou zde žádné anomálie – zkrátka nebude mezi vámi notorický vrah či člověk, který si vymyslí charakter postavy, se kterým v příběhu vydrží dva dny. Všichni budete mít důvod v příběhu být a jste to právě vy, kteří ho budou utvářet a pro koho zároveň bude napsán.

Rodiny zde budou v podobě šlechtických rodů, ale i obyčejných rodin kupců či pekařů.

„Rasy“, čistě terminologicky, nebudou. Budou zde ovšem veškeré národy, které známe z našeho normálního světa, resp. z Evropy 15. st. (což, opět čistě terminologicky, může zahrnovat až tři rasy). Fousatou, tlustou a namručenou postavu můžete hrát jako trpaslíka, ale i jako např. člověka – mořeplavce. Vznešený, vysoký a blonďatý můžete být jako elf – ale i jako anglický šlechtic. Kromě jistých znaků (např. špičaté uši) jsou tyto vlastnosti naprosto totožné...

Vaše postavy o magii nevědí nic, neboť v podstatě neexistuje. Alchymie – to už je jiná. Někteří z vás budou váženými alchymisty i v tomto příběhu. Alchymie se v Evropě v této době stává mocnou vědou. Na dvorech významných šlechticů vznikají laboratoře, ve kterých jsou denně prováděny desítky pokusů. Nepřekračuje však hranici „nepochopitelna“.

Veškeré Informace a přihlášky naleznete na stránkách http://www.draconica.net/ft2012/

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)