úterý 29. května 2012

Jeskyně na motivy...

Jeskyně Cesta moci a krve – anketa mezi hráči

I tentokrát jsem položila hráčům jeskyně anketní otázku:
Byl hlavní důvod tvého přihlášení se ten, že je to jeskyně na motivy Kulhánkova Nočního klubu? A pokud ne, tak jaký důvod to byl?
A jak hráči odpovídali?:

Serath
No v té době, co už sem se připojil do Cesty… nebo spíš Cesta vznikla, jsem sice už znal Noční klub… Ale do Cesty jsem se připojil hlavně proto, že sem chtěl pokračovat ve hře, kterou jsme začali v Lovíme po Kulhánkovou…

Takže odpověď je ne… nepřipojil jsem se kvůli tomu, že to byla jeskyně na motivy Nočního klubu… Ale protože jsem to prostě nechtěl zabalit… nebo alespoň tak to bylo, pokud si to dobře pamatuju…

Jersy
Odpověď na otázku zní "Jednoznačně ANO" ;-)

.Sinthoras.
Jeskyni jsem si vybral právě kvůli Kulhánkově knize Noční Klub. I mé dvě postavy jsou z této knihy. Příběh se ovšem od předlohy naprosto liší a má dokonale propracovanou zápletku.

Marín
Ne, to rozhodně ne. Kulhánka jsem sice četla a mám ho ráda, ale za vrchol literární tvorby ho rozhodně nepovažuji :)
Asi jen kvůli němu bych se do jeskyně nepřihlásila.
Spíš jsme hodně povídaly s Lescou a když mi vyprávěla o své jeskyni, rozhodně mě to nalákalo a jsem ráda, že tam jsem. Je to něco jiného a velmi zajímavého. Navíc mi sedli i hráči a co tam šla i jistá Janika, nemám si na co stěžovat. :)
Takže prima.

I v téhle jeskyni hraji, takže jaký byl můj důvod?
U mě to bylo tak půl na půl. Lákalo mě zahrát si s lidmi, které mám ráda a s kterými se mi hraje dobře něco jiného než klasické fantasy. A také to pro mě byla výzva, zajímalo mě, jestli dokážu zapadnout a dobře hrát zrovna v jeskyni podle Kulhánka, právě kvůli osobitému stylu jeho psaní a atmosféře jeho knih. Jestli se mé hraní té atmosféře dokáže alespoň přiblížit. No, jestli se mi to daří musí posoudit jiní ;)

= Janika =

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)