neděle 1. dubna 2012

Vydání 15. - březen / duben - Smutný úvod - Apríl!

Tento úvod je tak trochu smutný, protože je poslední. Ano, bohužel, čtete dobře. NAMRO tímto 15. číslem končí. Je nám to opravdu líto. V redakční jeskyni NAMRA o tomto kroku proběhla opravdu sáhodlouhá diskuze. Pravda je, že většina redaktorů nemá z různých osobních důvodů tolik času, kolik kvalitní čísla NAMRA vyžadují.

A pak je tady ještě jeden faktor, na který jsme upozorňovali několikrát. Ač víme, že máme své pravidelné a věrné čtenáře, chybí nám od vás zpětná odezva. Je těžké vymýšlet stále nové věci, když ani netušíme, co se vám líbí a co ne. Takže jak nedostatek času, tak nedostatek zápalu a nadšení je příčinou toho, že si tenhle měsíc můžete NAMRO prolistovat naposledy.

Všem věrným děkujeme za pozornost a věříme, že jsme jim patnácti čísly NAMRA přinesli alespoň trochu zábavy, nápadů, námětů a poučení. Děkujeme vám…

Samozřejmě, že avízovaný konec NAMRA byl od nás aprílovým žertem. Doufáme, že absence komentářů znamená, že vám to došlo a ne to, že jste konec NAMRA uvítali ;)

Za redakci NAMRO
= Janika =

1 komentář:

  1. Přestože, úvodník byl jen aprílovým žertem, mnoho věcí co v něm bylo vyřčeno je pravdivých. Především Vás chceme požádat o zpětnou vazbu a to hlavně o pár slov, co se vám líbí, co vás naopak nezajímá a co vám v NAMRO chybí. Co byste se vlastně rádi dočetli... do hlav vám zkrátka nevidíme. Rozhodně se nebráníme konstruktivní kritice, ba naopak, budeme prostě rádi za vaše postřehy.

    Morr

    OdpovědětVymazat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)