neděle 29. dubna 2012

Plants vs Zombies

Zdar děcka, tak mě tu zasejc máte. Mno a dneska mám pro vás přichystanou fakt pecku a jednu z her u kterých sem vydržel snad nejdýl, tedy krom Bladura a Skyrimu. Mno ale o čem mluvím tato supr hra se jmenuje Plants vs Zombies (PvZ) neboli česky Rostlinky proti zombíkům.

O co v této hře jde. Vaše osoba se stala hrdým majitelem krásného domečku se velikou zahradou, to že máte za souseda cvoka s hrncem na hlavě, by se ještě dalo překousnout, ale to, že ten váš domek je u hřbitova a k vám se na návštěvu budou hrnout davy zombíků a budou si z vás chtít trošku ukousnout, to už tak moc supr není. Mno ale váš supr cvokatý soused (mimochodem mluví fakt srandovně) vám dá radu, že máte sázet opravdu zajímavé kytičky. Asi si teď říkáte co asi tak kytka udělá zombíkovi že, ale já vám s klidným svědomím řeknu, že HODNĚ.

Množství kytiček (v noci i houbiček), se bude level od levelu zvětšovat a vy sami si budete moci volit své balíčky, se kterými budete čelit vlnám nenažraných zombií. Kytky mají opravdu velký arzenál schopností, od explozivních třešniček, protiletadlových kaktusů, hrášků plivajících zelené kuličky (dají se zapálit), anebo mrazivých hrášků, bramborových min až po takovou malou atomovou houbu.

Ale abyste si nemysleli, že jen vy disponujete takto vražedným arzenálem, tak se těšte na to, že zombie jsou taky celkem vynalézavé potvory a mají něco v hlavě… Mno i když je to asi trošku vyhnilé a vyžrané. Nebudeme to raději pitvat. Ze začátku vás budou chodit navštěvovat jen obyčejní zombíci, později si ty potvory začnou opatřovat brnění a používat i různé nástroje a když se dostanete dál, uvidíte i Jacksona a jeho bandu tanečníků. Mimochodem ve hře je i nápověda (nepoužívat, je napsaná zombíkama).

Jinak aby síly byly vyrovnané, zombie chodí v určitých časových intervalech a vy abyste to taky tak lehké neměli, musíte za své rostlinky platit. Vzhledem k tomu že je tato hra velmi ekologická (Rakušánci jásají) tak platíte za své květinky sluneční energií, jako chytač této energie slouží slunečnice nebo takové žluté houbičky. Co je ale drsnější, od svého švihlého souseda si můžete kupovat za peníze různé vychytávky do zahrádky (např. fazolovník s rotačákem místo úst, kočičí leknín a další), které vám ve hře velice pomohou.

Mno a to je asi tak vše co bych vám k této supr hře řekl, tož užijte si pěkně a přeji příjemnou zábavu při kosení zombíků. Brains…

= MR =

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)