středa 28. září 2011

Literární minisoutěž "Smrt rytíře" a "Básnička - recenze na jeskyni"

Dalším kolem pokračuje minisoutež se dvěma tématy: „Smrt rytíře“ a „Básnička – recenze na jeskyni“. Přinášíme vám zde podrobnosti tak, jak byly uveřejněny v článcích na Abarinu:

Čtenáři, abariňáci, prostě lidičky, slyšte, co nového vám NAMRO nabízí! Píšete rádi? Píšete ještě raději? Čtete tedy správně. A ostatně, pokud byste rádi přilákali nové hráče do své jeskyně, neopouštějte nás.

NAMRO má pro vás nový tip!

Napište nám malou básničku nebo povídku na téma „Smrt rytíře“. Pokud si na to netroufnete, ale chcete přispět i svou troškou do mlýna a ještě z toho něco mít, můžete se pokusit básničkou zarecenzovat na vaši jeskyni. Délka je na vás a obsah také, takže neváhejte, je tu jedinečná příležitost povolit uzdy své fantazii! Na konci měsíce naše redakce pak vytáhne z každé kategorie nejorginálnějšího psavce, výhrou mu bude měsíční putovní hvězdička, místo v Síni slávy a ještě jeho článek zveřejníme v NAMRO (pokud nebude proti).

Je to tak, malá minisoutěž, jak se vyblbnout a vyplnit čas čekání, až konečně PJ odepíše. Těšíme se na vaši tvorbu!

Svá dílka můžete zasílat kromě do komentářů pod výše uvedeným článkem na Abarinu také do komentářů zde pod článkem v NAMRO nebo na mail janika.vrbno@gmail.com. V tomto případě nezapomeňte uvést v mailu svůj abarinský nick.

Ve článcích na Abarinu si v upoutávce na toto číslo NAMRO můžete přečíst vítězné dílko minulého kola.

= Redakce NAMRO =

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)