sobota 2. dubna 2011

Smršť otázek pro zvídavé Abariňáky

Zdravím Tartare!

1) Začneme tak zlehka. Jak se dneska máš?
Krásný hřejivý den, máme příjemnou návštěvu.

2) Jak trávíš takový běžný víkendový den? Nebo jinak, koho máš na návštěvě?
Starce, což sice není až tak běžné, zato o to příjemnější.

3) Takže nedělní DrD posezení?
Ne, o DrD tentokrát nejde, spíš takový ukecaný víkend, včera celý den a dneska nášup. Pochopitelně probíráme hlavně Abarin kdo s kým kde co, pochopitelně postavy, hráče nepomlouváme.

4) Sympatické. Co patří mezí tvé další záliby? Myslím mimo Abarin?
V poslední době se snažím co nejvíce číst, abych si rozšířil obzory a jednoznačně malování. A pak capoeira, brazilské bojové umění, kterému se věnuji už dva a půl roku a moc mě oslovilo.

5) Jsi překvapen, že smršť zaklepala i na tvůj monitor? Nebo jsi si někde v hloubi duše říkal, že by ta chvíle mohla přijít?
Jsem velice překvapený. Hlavně jsem nečekal, že to přijde před Starcem.

6) Proč zrovna před Starcem?
Protože mi kouká přes rameno.(směje se) Vážně jsem to nečekal.

7) Teď přejdeme k trochu klasičtějším otázkám kolem Abarinu. Jak jsi se k němu dostal a proč přezdívka Tartar?
Tartar jsem proto, že mám rád řecké báje a Tartar bylo to nejhlubší podzemí, temná říše plná mrtvých. Zvuk toho slova je drsný stejně jako jeho význam. A proč na Abarinu? Neměl jsem lidi na dračák naživo, tak jsem hledal online verzi. Našel jsem Abarin, přišel mi vhodný a začal jsem hrát. Ještě jsem nevěděl, jak vhodná to byla volba, protože bez toho bych se neseznámil se Starcem.

8) Tvoje aktivita na Abarinu je rozsáhlá. Pravidelně přispíváš do článku, vedeš jeskyně, které jsou skvěle připraveny. Kolik času strávíš přípravou takové jeskyně? Dejme tomu jeskyně Baldur´s gate?
Pokud chci, aby jeskyně byla opravdu hodně propracovaná, tak se studováním světa, ve kterém se příběh odehrává, to určitě zabere alespoň měsíc, se všemi přípravami. Baldurs gate jsem připravoval velice krátce, bylo to narychlo a tu jsem připravoval týden.

9) Vedeš teď i jeskyni pro začínající PJ. Baví tě to, byl to tvůj záměr? Nebo tě požádal někdo z adminů?
Nebyl to můj záměr dostat se k jeskyním pro nové PJ. Požádal mě o to Morghot, ale bohužel mi na to v tuto chvíli prostě nezbývá čas. Ke všem již rozehraným jeskyním mi dá spoustu práce příprava nové jeskyně Stíny nad Antivou, takže se tomu popravdě moc nevěnuji.

10) Co se snažíš nováčkům předat? Přeci jen, není to úplně jednoduché, to co si od tebe odnesou budou mít v hlavách už napořád.
Snažím se je trochu ovlivnit, aby uvažovali jinak a zajímali se třeba o něco jiného, než jen o facebook, jak to vidím kolem sebe. Hodně se vzdělávám u jiných PJ různě na netu a snažím se je zpracovávat a předávat to takto zpracované i dalším hráčům. Co jim předávám od sebe, to je můj styl hry. Pak hlavně rady, co a jak v různých situacích, se kterými si nevěděli rady.

11) Když jsme u toho pomáhání. Na serveru působí tvoje sestra a ty jí pomáháš s jeskyní. Přivedl jsi ji tedy i k Abarinu?
Ona to tak docela není moje sestra, ale to je velice temné rodinné tajemství, o kterém nechci mluvit. Ale ano přivedl, rok jsem jí přemlouval a jsem moc rád, že se to povedlo. Chytlo jí to a to je fajn.

12) Tvůj další velmi zajímavý počin byl článek o rase Mozkomor. Kde jsi vzal inspiraci a hlavně, kolik času ti to vzalo? Bylo to zpracováno skvěle.
Mozkomor je už existující tvor z Bestiáře pradědečka dračáku, Dungeons and Dragons. Avšak mě se nelíbilo, že je popisován stručně, jedním krátkým odstavcem. Chtěl jsem to rozvést, vzal jsem si z příručky inspiraci a rozvedl jsem to podle svých nápadů. Zabralo mi to alespoň týden. Chystám se do dalšího netvora, pokud abariňáci budou chtít.

11) Teď trochu netradiční otázka. Oblíbené místo na Abarinu?
Jeskyně Dragon age, ale myslím, že mě teď chytne ještě moje nová, Stíny nad Antivou. Dávám si na ní víc záležet.

14) Oblíbené místo doma?
Záchod, tam se velice dobře přemýšlí a vymýšlí. Je tam teplo a jsem tam sám.

15) Oblíbená hudba?
Většinou to jsou soundtracky z různých her a filmů. Pokud bych měl jmenovat něco konkrétně, je to závěrečná hudba z Posledního mohykána. A rozhodně soundtracky Dragon age, Assassins Creed. A nadchl mě nový soundtrack z Elder scrolls 5, Skyrim.

16) Oblíbený film?
Kung-fu panda. A ještě určitě Hrdina.

17) Oblíbená kniha?
Stařec mě nutí, že to bude Čaroděj Zeměmoří. Marín je tím nadšená. Avšak já volím ságu o Drizztovi.

18) Tak a jsme u konce. Děkuji za tvůj čas a spolupráci a jako vždy i tobě dávám prostor k nějakému tomu sdělení světu, pokud chceš. Měj se.
"Tajemství není v tom, že se ke květinářce chovám jako k vévodkyni, ale že se k vévodkyni chovám jako ke květinářce." prof. Higgins


(Žádostí Tartara bylo uvést pod fotku, že je to jediná, kterou má :)

= Vash =

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)