sobota 2. dubna 2011

Jeskyně pro začínající PJe

V půlce února se objevila netradiční verbířská kancelář hned v úvodní sekci pro nováčky – Jeskyně pro začínající PJe. Název je vcelku pochopitelný a hned na první pohled prozrazuje, copak že to vzniká na Abarinu nového. I mě zvědavost po několika dnech popohnala k tomu, abych nakoukla do této jeskyně. Ale co to? Samé temno, přitom příspěvků je tam dost. HA, šeptají! Ale o čem a proč šeptají? A copak se tam asi učí? Navíc, kdo má patent na rozum, aby řekl, že takhle to dělá správný PJ a takhle špatný?!

Pokud zvědavost hlodá i ve vás a říkáte si, co že to je za výmysl, poodhalím vám trochu roušku tajemného šeptání.

Cíl této jeskyně je trefně popsán ve verbířích a tak si vypůjčím citaci od Morghota: "Je pro nováčky, kteří by chtěli jakoukoliv pomoc s vedením jejich příběhu. To neznamená, že bychom za něj psali příspěvky, nýbrž bychom se mu pokusili předat naše zkušenosti." Množné číslo je tu na místě, protože zkušenosti předává Morghot s Tartarem a postupně jsem se k nim připojila i já.

Pořád si ještě říkáte: Co tím ale chtěli říct? Co se tam vlastně dozvím?! Můžeme pomoci při vymýšlení samotného příběhu, při tvorbě světa, ale také s tím, jak přilákat hráče kvalitním verbířem nebo jak vést na Abarinu boj tak, aby netrval několik měsíců.

Je to trochu takový automat: vhoďte svůj PJský dotaz a vypadne vám dobře míněná rada! A nepotřebujete ani žádnou minci! Nezní to jako dobrý obchod…? ;o)

= Niniane =

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)