úterý 4. dubna 2017

Jeskyně nejen na motivy...

Jeskyně Rodinné záležitosti - anketa

Tato jeskyně rozhodně není pro postavy v ní snadná. Ať tak nebo tak. A tak jsme se hráčů zeptali:
Co tvou postavu v jeskyni v současné době nejvíc trápí a tíží?

Kairo
Ahojda, tak jsem tam krátce, takže moc nevím, co mě nejvíce trápí. Momentálně řeším košili, Teda Isara to neví, ale budu se domáhat kompletně nového oblečení, neboť jako hastroš nemohu mezi lidi a jak mohu hrát bohatého floutka co rád hazard, když tak nebudu vypadat a pak je všechny obrat o peníze :) Jinak zatím moc nevím historii postavy, respektive její detaily. Miri mi napsala něco. Takže asi tak :)

Mirelaridon
To je dost složitá otázka s ohledem na to, že družina (nebo alespoň někteří její členové) hledá ztracenou baronessu, jež je dcerou kandidáta na kancléře celého království. Nutno podotknout, že únosci mají nemalý náskok. Navíc se Isaru nedávno pokusili unést, když se ukázalo, že to nedopadne, tak aspoň zabít...

A složení skupiny je kapitola sama pro sebe. Nejdéle s Isarou putuje Tavalo, mladý šlechtický synek, vcelku schopný, ale zrovna tak bezstarostný, samý šprým a srandička. Tapa Luas jakožto Isařin starý přítel je jí jedinou oporou, navíc narozdíl od zbytku skupiny patří mezi zkušené dobrodruhy, kteří již mají něco za sebou. Spíš více, než méně. Shanwyn je potulná bardka žárlivě si střežící muže, do kterého je zamilovaná. A nakonec nám zbývá Naira Luas, Tapova schovanka a dík svému mládí, rozmazlenosti a de facto vynucené účasti na výpravě, jejíž součástí rozhodně nechtěla být, zdroj mnoha problémů a vášnivých diskusí.

Mimoto má Isara samozřejmě i nějaké problémy poněkud osobnějšího charakteru, které tu však nechci zmiňovat, neb někteří hráči v jeskyni o nich neví a nerada bych jim zkazila překvapení, až to "praskne".

Nicméně, mám-li být upřímná, v tuhle chvíli ji ze všeho nejvíc trápí hlad, protože se po dlouhé cestě a bezmála nekonečné debatě s Nairou chystá k obědu :-D

Stouny
Ve zkratce?
Nespravedlnost. Manipulace. Nepochopení její křehké duše. Násilné ukončení jejího studia a zpřetrhání sociálních vazeb a neustálá nutnost komunikovat s asociální spodinou.

Janika
Tak Tapu zrovna teď nejvíc trápí jeho schovanka Naira. Tedy pochroumaný vztah mezi nimi. Tento sebevědomý a rozhodný muž činu si najednou neví rady. Prostě jak je vidět, práce sicca je snazší než nalezení cesty k tomu, na kom mu záleží. Tyhle osobní věci mu prostě moc nejdou. Prostě rodinné záležitosti se vším všudy ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)