středa 1. prosince 2010

Návštěvní kniha

18 komentářů:

  1. Vítej čtenáři!
    Toto je návštěvní kniha, kde můžeš libovolně debatovat o Nepravidelném měsíčníku a na jakékoliv věci s tím spojené.
    Příjemnou procházku NAMREM Vám přeje redakce.

    OdpovědětVymazat
  2. Možná to sem nepatří, ale uveřejnil bych zde i číslo nula, které vytvořil před pár lety Carlist a které bylo vlastně tím spouštěčem tohoto dnešního "informačníku"
    :: Nepravidelný abarinský měsíčník roztodivného obsahu ::
    [autor: Carlist Rieekan, kategorie: úvaha, datum: 31.8.2008]
    http://www.abarin.cz/clanky/?idClanku=1071

    OdpovědětVymazat
  3. Uvažovali jsme nad tím, Margit říkala,že ty dva vyšlé díly sem časem nahodí.
    Každopádně díky, Drageli!

    OdpovědětVymazat
  4. NAMRO

    nevim kam to napsat, kdyztak me opravte a ja to prepostnu...;-)(psal jsem tu už i na forum na Abarinu)

    tak sem si pročítal články v NAMRU ale přijde mi to strašně nepřehledný. Články jsou super ale než se člověk prolistuje těma článkama, je to na týden rollování kolečkem. Když rozkliknu vlevo číslo NAMRA, mnohem víc bych uvítal kdyby se mi uprostřed oběvilo 8 řádků s názvem článku, který by šli rozkliknout a až pak sem se dostal k samotnýmu článku. Takhle musím zavařit kolečko abych se dostal na článek kterej si chci přečíst, okomentoat nebo jen ho někomu doporučit...nešlo by s tím něco udělat??? díky...;-)

    a ještě jedna věc, k těm 8. řádkům, ideál by byl kdyby pod tím bylo i info o počtu komentářů, abych věděl jsetli na mě třeba někdo reagoval...;-) *Attia*

    OdpovědětVymazat
  5. Attia: Díky za nápad, prodiskutujeme to a dámě vědět, jak to dopadlo... :)

    OdpovědětVymazat
  6. Snad nebudu působit moc rejpavě...;-) ale mám pár věcí co si myslím že není ideální a mohlo by to bejt jinak, jestli teda smím...;-)

    1)V menu rubriky bych nedával každé číslo na vlastní řádek, ale tal bych tam jen odkaz s textem třeba "Namro časopis" a po rozkliknutí by si čtenář teprve vybral číslo. Myslím ale že k tomu by jste přisli sami až budete vydávat takové 20. číslo...;-) nedovedu si ten sloupec představit...;-)

    2) vpravo máte výpis redaktorů. Ne že bych je chtěl nějak uklidit a schovat, ale myslím že jsou zbytečně vystaveni a zabírá to dost místa. Radši bych je hodil do leva do rubrik jako "Redaktoři" a po rozkliknutí se uprostřed krásně ukážou všici v celé své kráse.(klidně i s fotem...;-) a vpravo by se vám uvolnik KUS krásného místa třeba na ankety nebo Novinky v diskuzích.

    3) to už je jen malá technická. Pod aknetou máte info o počtu hlasujících atd. Podle mě je tam nešťastně zvolená barva písma a špatně se to čte...;-) to stejný čísla(procenta) v samotný anketě

    doufám že sem nikoho neurazil a nebude to nikdo brát nijak špatně...;-) *A*

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, nevím co bych mohl vytknout, takže jen slova chvály. Jste dobří. :)
    A kritika? Třeba později až se opravdu rozkoukám.
    A ačkoliv vysoce oceňuji práci celého týmu, vždycky mě zaujmou příspěvky/články Janiky.
    Dík za pozornost. Ruard

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Ruarde díky ;)
    Doufám, že nezklamu a i další mé články tě zaujmou ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Znova skvelé zabitie nudy :) Mám NAMRO rád :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj krásní blázni :)

    Dnes jsem poprvé nahlédl a jsem nadmíru spokojen ... Držím vám všem pěsti do další tvorby, ať váš zápal a chuť neutuchají :)

    Melker

    OdpovědětVymazat
  12. Tak jsem se na to podíval a... A nic. Bohužel mám asi jiný názor na to, co by mělo tvořit obsah, dle mého názoru, dobrého časopisu.

    OdpovědětVymazat
  13. pro Anonym:
    Škoda, že zůstalo jen u nic neříkajícího výkřiku... tvé kritické slovo by měla pro nás význam, kdybys alespoň řekl, jaké tedy představy máš? Za to bychom byli vděčni.

    Samozřejmě, že si NAMRO, neklade za cíl být nějakým profesionálním magazínem :-) (na to nemáme ani čas, a možná ani schopnosti :-) )Je to pokus pobavit lidi, nabídnout jim témata na kterými by šlo diskutovat a zamyslet se, prostě oživit abarinský život tím, že kromě hry se nabídne i něco víc.

    Je to aktivita pár lidí, kteří si kromě hraní v jeskyni najdou i chvíli na to sepsat pár článků. A zatím děláme co je v našich silách - a počítáme s tím, že se určitě nezavděčíme všem.

    Na druhou stranu bychom byli rádi za podněty, co zlepšit, co komu chybí, nebo co je podle vás zbytečné... prostě věcnou kritiku. Stejně tak budeme rádi, když se zapojí do tvorby NAMRO i ostatní, kteří by měli chuť. Aktivitě se rozhodně meze nekladou.

    s pozdravem Morr

    P.S. nevím jestli kritika byla naschvál anonymní nebo se jen dotyčný zapomněl podepsat, ale nezlobil bych se, kdybych věděl s kým si dopisuji.

    OdpovědětVymazat
  14. Dobrá tedy, zde mě máš světe jsem MR :)

    Zkrátka některé články jsou až moc ukecané a celkově nudné. Vím, že každý má rád něco jiného a proti gustu...

    Mno ale zpět k věci. Prostě třeba mi tu chybí zmínka o tom jaké nové knihy v poslední době vyšly, ano máte tu cosi o knihách a občas jsou to i velmi zajímavé knihy, ale dost často to bývají knihy všeobecně známé a už několik let staré a očtené, například to že Jiří Kulhánek nedávno vydal fungl novou knihu nikde ani slovíčko.

    A dále, máte tu cosi jako PJejskou akademii. Nic ve zlém, ale není od toho na Abarinu zřízená celá jeskyně, kde se o tuto problematiku stará skupina lidí + další jeskyně pro nováčky? Proto mi to třeba připadá zde zbytečné.

    Ale abych nekřivdil tak pro smršť dávám všechny palce(i ty na nohách) nahoru. A prokládání obrázky, paráda, ale mohlo by jich být i více.

    A mimo to vybízíte k zapojení se do tvorby Namra, nuž pokud by jste měli zájem velmi rád se připojím. S tvorbou časopisů mám zkušenosti a vím co to obnáší.

    Mno a jinak pokud Vám vadí tato kritika a mé názory, tak je mi to líto, ale holt mám takový názor :)

    s pozdravem MR pac a pusu :X

    P.S.: Díky, že jste můj slovní průjem dočetli až sem ;)

    OdpovědětVymazat
  15. MR díky, tohle už bylo slovo do pranice :-) A tvou nabídku podílet se na NAMRO bereme vážně:-)... takže více viz. pošta.
    Jak jsem již výše psal, nikdy se nezavděčíš všem.

    Pokud jde o knihy - Současná rubrika Knihy které by neměly zapadnout je takovou upoutávkou, připomenutím a pro mladší čtenáře či lidi kteří s fantastikou teprve začínají seznámením, s knihami staršího data které se nějak do tohoto žánru zapsali, a mohli by zvlášť pro mladší čtenáře zapadnout v záplavě moderní fantastiky ( což by dle mého názoru byla škoda).

    Na druhou stranu souhlasím, že by to chtělo i ukazovat na knihy nové, informovat co nového vyšlo apod. Ale bohužel to není v mých silách (hlavně z důvodu časových). Takže pokud by sis něco takového chtěl vzít na starost, jsme jednoznačně pro.

    Ted ještě pár slov k PJské akademii - vidíš a ta mi rozhodně nepřijde zbytečná, právě naopak a vlastně vznikla právě proto, že Niniane je jedním z PJ kteří v tebou zmiňované jeskyni radí. Vzhledem k tomu, že ne každý se chce do jeskyně hned přihlásit a řešit konkrétní problém (a příspěvky tam jsou šeptané, tak se náhodný kolemjdoucí moc nedoví), rozhodla se Niniane sepsat v krátkosti pár obecných rad (do několika málo pokračování), na co si dát pozor apod. Zkrátka to co jako nešvar často PJ chtějí vyřešit.

    Každopádně doufáme, že se nám podaří NAMRO zlepšovat a udělat pro abariňáky zajímavé, takže každý podnět a věcná kritika jsou přínosné.

    Morr

    OdpovědětVymazat
  16. Koukám, že poslední vydání bylo plodné a máte dost článků, to je paráda. Trochu se ale podivuji tomu, že si nějaké nenecháte v záloze, až to plodné období nebude. No uznejte sami, třikrát číst Jeskyně na motivy... ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, jo... ale ona to je vlastně jen jedna Jeskyně na motivy, jen rozdělena na několik částí - rozhovor s PJ, anketa mezi hráči a postava z představované jeskyně.
      A uznej působilo by hloupě mít v jednom čísle Rozhovor s Pj a až v dalším čísle anketu mezi hráči jeskyně z minulého čísla...

      Morr

      Vymazat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)