pondělí 30. ledna 2012

Kontakt - Eurocon a SFeraKon 2012

Navštivte Eurocon 2012 a 34. SFeraKon. Poznejte, jak cony dělají Chorvati.
SF přednášky, panely a rozhovory a šálek kávy při debatě o jemnostech Powersovy nebo Strossovy fikce.


Proč se to celé dohromady jmenuje Kontakt? Jméno Kontakt symbolizuje spojení chorvatského a evropského fandomu, organizátoři se budou snažit prezentovat na Kontaktu veškerou evropskou neanglofonní SF literaturu a fandomy.

Kontakt nebude jen o literatuře. Připraven je program pro hráče – SFeraKon tradičně hostí největší herní událost roku v Chorvatsku a stejně tomu bude i v roce 2012. Na SFeraKonu 2011 byly představeny tři originální chorvatské RPG a nový LARP klub. Představíme vám cosplay, s nímž jsme začali před několika lety. Těšit se můžete na LARP, soutěže a kvízy, knižní trh, spisovatelský workshop, steampunk workshop a speciální programy připravené chorvatskými Star Trek, Star Wars, Star Gate a LARP společnostmi a kluby. Nedílnou součástí conu bude ESFS meeting, slavnostní předání cen, výstava a hra. A mnoho dalších programů, které... - přijeďte a uvidíte. (Pro zvědavé jeden ze spotů na YouTube: http://youtu.be/wgdpBCSPGrk).

Registrace a veškeré informace na webu www.zagreb-eurocon2012.com.

Vstupné:
zaplacené do 1. 4. 2012:
Full Membership - €17 - 460 CZK
Deluxe Membership - €28 – 730 CZK
při příjezdu (v hotovosti):
Full Membership - €20
Deluxe Membership - €30
2-days Membership - €15
1-day Membership - €11

Full membership zahrnuje: materiály, sbírku povídek v chorvatštině a vstup na všechny programy conu.

Deluxe Membership zahrnuje: materiály, sbírku povídek v angličtině, vstup na všechny programy conu, společnou návštěvu Záhřebu s anglicky mluvícím průvodcem a transfer z letiště do centra města.

Vstupné se standardně platí mezinárodním převodem na účet uvedený na stránkách conu.
Fanové z ČR a SR mohou zaplatit bankovním převodem na účet 670100-2204664799/6210 (do poznámky uveďte jméno, za koho je platba) nebo hotově do rukou agenta: Peter Pavelko, Praha, e-mail: rav@volny.cz, ICQ3149978. (Kontaktujte mne, prosím, a dohodněte si způsob platby.)

Ubytování si zajišťují účastníci sami.
Na stránkách conu naleznete informace o možnostech ubytování. K dispozici je několik hotelů různých kategorií a odkaz na stránku s rezervačním systémem jiných hotelů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)