neděle 29. ledna 2017

Jeskyně nejen na motivy...

Jeskyně Na útěku – anketa

Spolu s Pjkou jeskyně, Liraell, jsme se hráčů zeptali:
Jakou máš představu o osudu své postavy? A co by sis pro ni přál(a) do budoucna?

Liraell
Vcelku divné, na něco takového odpovídat, když jde o mou jeskyni, ale tak dobrá :D

Samozřejmě bych ráda dala své postavě trochu víc prostoru se projevit, což je na jednu stranu náročné, když jsem PJ a ještě jsem si do jeskyně nacpala postavu. No, doufejme, že se má Emma svého času dočká. Možná už brzo...

Samozřejmě si pro ní hlavně pro ní přeji to nejlepší a aby nezemřela...vyloučené to není, PJové jsou někdy hrozné bestie.

voresprut
Bohužel tě zklamu. Představy o osudu Dalberta jsou mi jasné, ale ty si nechám do jeskyně. A přání? Ty hlavní herní si opět nechám do jeskyně. Ale jinak je to šermíř, takže kvalitní meč, štít a zbroj. Meč už má. Na řadě je štít a zbroj.

Jacobo
Budoucí osud ... Vypadá to špatně. Mám pocit, že pokud mi postavu někdo nezabije, až bude vyspávat opici, tak se možná ani z té opice neprobudí. Předpokládám, že přijde jeden z těchto scénářů velmi brzy - Uchlastala se, Zavražděna, Zajmuta nepřítelem a umučena ... no a poslední - z břicha ji vyrostla nová elfí královna a ta následně vládla světu další milion let.

A co bych si přál? - Normální oblečení, cutlass (palaš) a .... vlastní loď? a proč ne.

Harrieta
Ahoj, moje postava by si nejvíc ze všeho přála, aby se jí útěk podařil. A pro nejbližší chvíle, pořádné oblečení a zbraň.

Cliff5
Postava Smíška je Hobit. Byl s partou která zvládla útěk z dolů a i úkol donést artefakt za protijed.Jistě že ho láká další dobrodružství s touto skupinou. Toho protloukání se životem sám si užil dost. Tak, že hurá za dobrodružstvím a bohatstvím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)