neděle 29. ledna 2017

Abarinská ANKETA

Pohled z okna inspiroval moje otázky do této anekety:

Když máme takovou krásnou bílou zimu ;-) - co ty a zimní sporty?
Nebo obecně - jak prožíváš nebo jak by se ti líbilo prožívat zimu?


A jaké byly odpovědi?


AlaCZ

Well já a sporty vyloženě nejdeme dohromady. Jediný sport kterému se pořádně věnujis e však lépe dělá v létě, se zimními sporty nemám moc dobrý vztah.

A já vyloženě nemám rád zimu. Je moc velká zima a... To je asi ono! Je moc velká zima!


Scur

Ahoj, má odpověď bude poněkud stručná, ale snad postačí:

Nikdy jsem nestála na lyžích, sáňkovat jsem nebyla už deset let, na lopatě tak osm a koulování nikdy nebylo můj šálek čaje. Když bude hodně sněhu a příhodná parta přátel, postavila bych příští zimu sněhuláka, ale tomu těžko můžeme říkat sport, že ano. :)


Janika

Já mám zimu celkem ráda, i když zimní sporty nepěstuji. Ač z Jeseníků - nelyžuji, neběžkuji, nesnowboardím, nebruslím. Snad ještě sáňkování nebo koulování bych zvládla, to by mi šlo, i mě to bavilo, ale to bych se fakt mezi dětmi cítila blbě a dospělí na tohle, nechápu proč, moc nejsou ;)

Ale líbí se mi, když sněží, když tak poklidně a tiše padá sníh, když při tom nefouká, to se ráda projdu. A vůbec má čerstvě napadaný sníh a krajina pod ním něco do sebe. No, když už je prosolený, šedý a břečkovitý, už to ono prostě není ;)


Bludička

Ahoj!
Ja som tvor zimumilný - aj keď mám rada aj teplejšie počasie, pre rôzne vonkajšie aktivity, zima je mi jednoducho blízka. Zo zimných športov mám najradšej ľadové korčulovanie, no niekedy by som si rada šla aj opäť zalyžovať. Ale úprimne, mojou najobľúbenejšou zimnou aktivitou je prechádzka, len tak, alebo s foťákom, ideálne keď ešte aj sneh vŕzga pod nohami. :)
Ale inak zimu rada prežívam aj doma pod paplónom, s dobrou knihou či filmom a teplým čajom. Lebo aj to patrí k čaru zimy. ^^


d3stiny

Zimní sporty pěstuju leda doslechově - nejsem sama o sobě sportovní typ a ani ho moc nesleduju, i když na krasobruslení se dá koukat a hokej je jediný kolektivní sport, který jako divák beru na milost. A zimu vlastně nijak zvlášť neprožívám - když se zrovna nesnažím dobíhat autobus po chodníku hrajícím si na kluziště nebo když mi nemrznou nohy v dosluhujících botách... To je pak dost na nic. :D Ale ráda vzpomínám na časy, kdy v Jeseníkách bývaly normální dvoumetrové závěje a já si v nich hrabala bunkry, ale kde je těm časům konec?


Amadea

Já vlastně zimu moc nemusím. Pro mě by klidně mohlo být pořád léto ;) Ono je to taky tím, že tady u nás stejně pořádné zimy moc nebývají. Takže ani zimním sportům moc nedám, občas si zajdu zabruslit, ale stejně mám raději inline brusle ;)


Lišák

Já a zimní sporty?
Což o to, docela se mi líbí, ale příležitostí k nim nějak není mnoho. Nějak není čas. Docela rád občas bruslím, chodím na běžky... na sjezdovkách už jsem nestál hodně dlouho.

A co by se mi líbilo? Což o to, kdyby mi někdo zaplatil zimní dovolenou někde v Alpách, mohla by to být fajn změna a nové zážitky.
Ale ona procházka zasněženým lesem tady u nás je také moc hezká. V klidu, bez stresu, jít a dívat se a poslouchat, pak přijít domů, dát si něco na zahřátí. To úplně stačí.
Jsem vlastně docela spokojený s tím, jak zimu prožívám teď.


A co vy a zimní sporty nebo zima jako taková?
Vyjádřete se v komentářích...

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)