pátek 28. února 2014

Abarinské rekordy



Vážení a milý Abariňáci, přišel čas na rekordy. Ano. letos je to již 12 let, co se poprvé otevřely brány Abarinu a první dychtiví hráči se vrhli do jeho zákoutí a uliček. Do dnes tudy prochází mnoho hráčů. Někdo krátce, jiný na delší dobu, další skončí, aby se posléze vrátil. Vítáme nováčky, snažíme se jim předávat nasbírané zkušenosti a předat jim pomyslný štafetový kolík.

Za 12 let se nasbíralo hodně věcí, které by se daly poměřit. A protože člověk je tvor soutěživý, vzniknul tenhle nápad. Abarinské rekordy. A přišel od nováčka Hasonma. Je to přesně tak jak to má být. Nový člověk, podívá se jinýma očima, má svou vlastní fantazii a nápad je na světě. Proč ho nepodpořit? Možná víc lidí bude zajímat, jestli se nějaké rekordy dají i na Abarinu zjistit. Ptali jsme se sami sebe. Ano, stojí to za to! Zněla odpověď a tady vám tedy předkládáme návrhy, ve kterých kategoriích by se daly rekordy zapsat.

- nejvíc slov na den v jeskyni
- nejvíc aktivních postav jednoho hráče
- nejvíc aktivních jeskyní jednoho PJ
- největší počet hráčů v jedné jeskyni
- nejdéle působící hráč na Abarinu

- nejaktivnější hráč
- nejaktivnější jeskyně
- nejdéle jedoucí jeskyně
- nejhranější rasa
- nejhranější povolání

- nejčastěji píšící hráč do článků
- nejčastěji komentující hráč (články, Namro)
- nejrychlejší spam na fórku
- největší spamer na fórkách (ne k jeskyním)
- nejčastější vítěz soutěží

Napadlo vás něco, na co jsme zapomněli? Chcete nám pomoci svým vlastním nápadem na kategorii? Klidně můžete. V sekci Hra je fórko, kam to můžete napsat.

Návrhy rekordů ve výše zveřejněných kategoriích pište taky na fórko. První uzávěrka pro zaslání je 15. března, aby se stihlo vyhodnotit a připravit do Namra za březen. Tím to samo sebou nekončí, rekordy můžete zasílat stále, vyhodnocovat se budou vždy jednou za čtvrt roku. Uzávěrky tedy budou vždy k 15. červnu, 15. září a 15. prosince. Přečíst si o nich budete moci v Namru, případně i v článcích. Jakékoliv dotazy, připomínky a podobně jsou vítány.

= Harrieta =

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)