pondělí 18. září 2017

Na čo do kina?

Dúfam, že ste si po lete oddýchli a ste pripravení na novú nádielku skvelých filmov tejto jesene. Máme sa rozhodne na čo tešiť!
Poďme ale postupne a pozrime sa, čo nás čaká tento mesiac.



To (It) 7.9.
Prerábka známeho hororového príbehu od Stephena Kinga. Ak sa neradi bojíte a hlavne ak nemáte radi klaunov, tak tento snímok radšej vynechajte. Pre ostatných určite odporúčam.
https://www.csfd.cz/film/277943-to/prehled/

Kingsman: Zlatý Kruh (Kingsman: The Golden Circle) 21.9.
Páči sa vám idea Jamesa Bonda, ale máte pocit, že to pre váš vkus bolo málo vtipné a málo britské? Toto vám pri Kingsmanovi rozhodne chýbať nebude. Pokračovanie skvelého prvého dielu Kingsman: Tajná služba, ktoré rozhodne odporúčam každému kto sa rád smeje a užíva si výborné akčné scény. Ak tam bude čo i len zpolovice taká skvelá bojová scéna ako tá s dáždnikom z prvého diela, ja budem nanajvýš spokojná.
https://www.csfd.cz/film/52975-kingsman-zlaty-kruh/prehled/

The Lego Ninjago film (The Lego Ninjago Movie) 21.9.
Lego filmom sa zjavne darí a tak skoro nás neopustia, čo dokazuje aj príchod najnovšieho snímku poskladaného z kociek nášho (nielen) detstva. Či už z nostalgie alebo na oddych, myslím, že snímok určite nebude nepríjemný ako stúpiť na lego bez papuče.
https://www.csfd.cz/film/373850-lego-r-ninjago-r-film/prehled/

Amityville: Prebudenie (Amityville: The Awakening) 28.9.
Chcete sa báť ešte viac? Tento mesiac vám praje. Pokračovanie príbehu o prekliatom dome v ktorom sa znova prebudí zlo aby mohlo zabíjať.
https://www.csfd.cz/film/309459-amityville-probuzeni/prehled/

Hráči so smrťou (Flatliners) 28.9.
Zaujímalo vás niekedy či existuje posmrtný život? Alebo čo je vlastne po smrti? Táto otázka prenasleduje aj partiu medikov, ktorí sa rozhodnú, že na ňu chcú poznať odpoveď. To čo ale netušia je, že každá akcia má svoje konsekvencie. Táto nie je výnikou.
https://www.csfd.cz/film/453016-hraci-se-smrti/prehled/

=Bludička=

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)