pondělí 18. září 2017

A co na abarinský sraz ve Vrbně Pidzey?

Po strastiplné cestě přes okraj světa, jsme přijeli k příjemně vyhlížející chatce. Což se v té tmě a dešti dalo ještě špatně poznat.
Ti dva, co se mnou jeli, si cestu užívali posilnění alkoholem. Já s vytřeštěným výrazem v očích civěl do tmy před sebe na silnici, snažíce se nepřepadnout někam do lesa.
Zbytek družiny na nás už statečně čekal, ovíněn tak akorát.
Po krátké seznamovačce se spustila kadence průpovídek, hlášek a zábavných historek, které drželi dobrou náladu prakticky po celý víkend.

Většina družiny se pustila do RPG dobrodružství pod vedením Miri, což nám zabralo hodně času a užili jsme si spoustu zábavy.
Největší chybu, ještě před začátkem dobrodružství udělala Sally, která poprosila Melkera aby jí poradil s jménem její postavy. Od té doby ji nikdo neřekl jinak než Lasturka Krásnolistá. I přes to, že svou postavu nakonec pojmenovala Elora.

Taky doporučuji, když už se vydáte na nějakou takovouto akci jen v botaskách. Nezapomeňte si vzít náhradní ponožky. Já zapomněl a velkou část víkendu, jsem musel strávit v modrých holčičích ponožkách s volánky a srdíčky.

Jak tak alkoholu ubývalo, zábavy přibývalo, začalo se ukazovat že na chatě je ještě někdo. Někdo, kdo nás všechny strašil. Možná i ve snech. Neviditelného člena družiny tu raději nebudu zmiňovat, nerad bych aby mě uhranul.
Pokud někdo bude mít zájem vědět o koho se jedná. Nechť mi napíše a já mu možná odpověď dám.

Každopádně jsme obě dobrodružství s menšími či většími šrámy přežili a trouba každý, kdo tam s námi nebyl.
Tak se mějte „fazolky“.

= Pidzey =

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)