neděle 9. července 2017

Mizérie Larp 2017

Kdy: 20. - 23. července 2017
Kde: Brníčko (Olomoucký kraj)

Mizérie je klasický fantasy larp, zasazený do smyšleného světa, který jsme si sami vytvořili. Inspirujeme se především herní sérií Gothic, herní a knižní sérií Zaklínače a také středověkými reáliemi. Na přípravách larpu se podílí organizátoři akcí jako je např. Gothic Medailon, Bouře Seagardu, Survival, Rozklad a podobně.

Naší motivací je především to, aby tradice letních larp-světů na Olomoucku nevymřela a pokračovala i nadále. Přípravy nás sice budou stát spoustu času, ale věříme, že vytvoříme fajn hru, která tě zaujme a hlavně - bude tě bavit!

Více informací: http://mizerie.cz/

1 komentář:

  1. Enhance your CADlink software functionality by including industry leading masking software with this special FluidMask module. In conjunction with Vertus Tech Incorporated, CADlink integrates FluidMask immediately into our functions when this module is purchased. Digital Factory Print offers exact, vibrant colour replica for settings that require both individual or multiple of} printer support. Can be run in absolutely automated mode for top volume production or in guide mode for decrease volume or specialized jobs. Entry-level to excessive volume sublimation production shops looking to streamline workflow utilizing a single software platform. More than simply RIP software, Digital Factory offers excessive fidelity colour printing and skilled job preparation and management tools to streamline your production workflow high precision machining from start to end.

    OdpovědětVymazat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)