pondělí 1. června 2015

Jeskyně na motivy...

Jeskyně Kroniky Zaklínačů - anketa

Svět Zaklínače je celkem drsný. Dokázali by si v něm hráči poradit?

Dokázal(a) by sis představit život v drsném světě Zaklínače? Jak myslíš, že bys tam zvládal(a) přežít?

Samgar
Asi bych si dokázal představit žít ve světě Zaklínače, ale jak bych tam zvládal přežít? Nijak, umřel bych hodně rychle. Padl bych za oběť prvnímu vlku, kterého bych potkal. Jsem člověk z města, který je zvyklý na všechen komfort. Neuměl bych bojovat s mečem a lukem bych nikoho netrefil. Možná bych si dokázal představit se živit podobně jako Marigold. Mít prořízlou hubu, vykládat historky, sem tam něco napsat a nakonec a to je to hlavní, nahánět každou sukni. Asi by to nedopadlo dobře. Někdo by mi šeredně rozbil hubu, nebo bych se houpal na nejbližším stromě. Navíc, v takové době je renesanční myšlení spíše na škodu. Suma sumárum jsem rád, že žiji v našem světě. Rád si čtu příběhy o Zaklínači, ale žít bych tam nechtěl.

Harrieta
Neumím si představit, že bych se najednou ocitla v takovém světě. Ovšem pokud bych si tam mohla nějaký osud vybrat, nebyla by to zaklínačka, ale kouzelnice. Jestli bych to tam zvládla nevím, spíš ne. Nejspíš bych v tom světě dlouho nevydržela, ale jeden nikdy neví. Už dávno vím, že člověk dovede hodně, když mu nic jiného nezbude. Ale, nutně bych svůj svět zrovna za tenhle nevyměnila.

Hauser
Dokázal. Představa to sice není nijak moc přitažlivá, ale věřím, že chvíli by to šlo. Asi by hodně záleželo na tom, v jaké by to bylo době a v jakém místě. Zkrátka. Pokud bych nemusel bojovat s všelijakými lapky a nemusel čelit bestiím, žil bych snad i spokojený život. Pořídil bych si hospůdku. Točil pivo, otáčel na rožni maso a tu a tam přivítal nějakého barda. V opačném případě by to byl život krátký a bolestivý.

Cliff5
Je to drsné místo. Šanci na přežití má ten co své kroky dobře zváží, je fyzicky zdatný, není zbrklý a umí se ze svých chyb poučit.

Myslím si, že mám reálnou šanci na úspěch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)