čtvrtek 30. dubna 2015

Jeskyně nejen na motivy...

Jeskyně Honba za dobrodružstvím - anketa

V jeskyni se uplatnilo několik neobvyklých ras a i sám PJ dává při volbě rasypostavy celkem volnou ruku. A co na to samotní hráči?

Co si myslíš o rozmanitosti družiny, co se ras týká? Měli by být případní další hráči opět nějaké neobvyklé rasy? Nebo raději pouze klasické rasy? A jaké rasy je tvá postava?


voresprut
Jsem člověk a tím že odpadl ork, tak už to není tak rozmanitý. :)

Když se pokusím vžít do rol postav, myslím, že pokud má do družiny přibýt další členové, bude možná lepší, když to budou opět neobvyklé rasy. Postavy se v této družině budou cítit víc samy sebou.

Harrieta
Tato jeskyně se teprve rozjíždí, ale musím říci, že to vypadá dost slibně. Některé rasy jsou dost neobvyklé, ale pokud si s tím jejich hráč dovede poradit, proč ne? Moje postava Karolíny je zdánlivě křehká, něžná člověčí dívenka, která ovšem umí i překvapit.

Pokud by si někdo chtěl udělat postavu, kterou ještě nehrál a vyzkoušet si, jak by se za ni hrálo, myslím, že se s PJ domluví. Však posuďte sami, máme tam lidi, barbara, kentaura, trolla i skřítka.

Cliff5
Je to silně rozmanitá družina. Pokud se ale podaří hráčům zahrát své postavy a rasy věrohodně, tak to bude o to zajímavější.

V jeskyni Honba za dobrodružstvím, mám klasickou postavu Barbara.
Já preferuji hlavně základní klasické rasy. Ale taky mám v některých jeskyních zvláštní figury. Samozřejmě je složité je hrát, ale o to živější a zajímavější hra je.

Jacobo
Co se týče anketní otázky, myslím si, že různorodost postav nijak neuškodí. Naopak to spíše okoření hru. Tudíž kdokoli, kdo by se chtěl přidat, si bez problému může vybrat další z mnoha neobvyklých ras.

zrzsat
Skřítek, je to jedno, ale neměl by být úplný guláš - záleží na uvážení PJ a domluvě s hráčem.

Gelu
Hraní s netradičními postavami mi přijde jako zajímavé ozvláštnění dračího doupěte a klidně bych v tomto trendu pokračoval, ačkoliv potom už možná rozmanitost nebude tak výrazná. Osobně bych asi novou netradiční rasu přivítal. Sám hraji za skřítka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)