úterý 3. března 2015

Nová abarinská soutěž Popletený film

Od tohoto měsíce se budete moct na Abarinu zapojit do další dlouhodobě běžící soutěže – Popletený film. Bude ji pro vás připravovat Samgar. A co v ní půjde?

Všichni jsme to určitě někdy zažili. Vybaví se vám známá scéna, melodie, nebo herec z filmu a nemůžete si vzpomenout na jeho jméno? Nebo si pamatujete pouze kusé, neúplné, možná i ne zcela přesné informace? Dovolte mi, abych vám v několika málo řádcích představil novou soutěž Popletený film.

Proč jsem se rozhodl udělat tuto soutěž?

Jednoduše proto, že se mi moc líbí soutěž Sklerotický knihovník, kterou vymyslel Ruard. Díky Ruarde za Tvůj brilantní nápad. Hledal jsem soutěž určenou pro širší plénum, protože spousta z nás má času málo a nemůže se plně věnovat četbě.

O čem bude soutěž Popletený film ?

Naše nová soutěž bude právě o hádání filmů a seriálů. Na každý měsíc si dovolím popsat jeden film, nebo seriál. Popis může být neúplný, nepřesný, někdy i zavádějící, vždy však v něm bude zrnko pravdy, které bude odkazovat na hledaný film, abych se pořád jen neopakoval, mohu místo popisu děje popsat pouze jednu scénu, nebo postavu z daného snímku. Může se samozřejmě stát, že můj popis bude natolik zavádějící, že si nebudete vědět rady. Ovšem ani tak neklesejte na mysli, vždy v průběhu daného měsíce zveřejním nějakou nápovědu, která sice sníží maximální možné bodové ohodnocení, ale pomůže vám uhádnout zadání.


Samgar

Vše, co potřebujete o soutěži vědět, včetně zadání otázek a následně vyhodnocení najdete tady.
Na zadávání otázek a indicií vás budeme zavčas upozorňovat v abarinských Novinkách.

Tak co, už se těšíte tak, jako já, až poměříme své znalosti?

= Janika =

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)