neděle 2. listopadu 2014

Abarinská ANKETA

Otázka, kterou jsem osloveným tentokráte položila zněla:
Máš představu, kolik postav jsi během hraní na Abarinu vystřídal? A která z nich je pro tebe ta nej...!


A co jsem se dozvěděla?

Ion:
U mě jednoduché. Jsem věrný svým dvěma postavám...Kain v Tajemné zemi, což je startovní jeskyně, ale už jsem tam tak nějak zdomácněl. Druhou postavou je theurg Jon Eleth v O čem sní Veronika. Jelikož se Jon ještě pořádně nerozšoupnul, je pro mě živější postavou (ikdyž napůl mrtvou - je upír) Kain. Holt Tajemná země žije....sice se tam stále střídají charaktery, ale je to prostě nestabilní realita:-)....a my ji jednou zachráníme.....

MaD
Celkovo som stvoril 14 postav, ak neratam dve postavy PJ.
Moja najoblubenejsia bola asi postava americkeho zoldaka, vysluzilca z Narmonej pechoty a Francuzkej Cudzineckej legie, veterana vojny v Afganistane, momentalne zamestnaneho ako privatny vojensky kontraktor.
Smola bola, ze jaskyna pre ktoru som ho stvoril, sa nakoniec nikdy nerozbehla;-)

Morniel Modrý
Možná tak patnáct, dost málo jsem vyloženě zabil, většinou je zrecykluju, takže mám přehled:-)
Teď mě velice baví mladý spíš ještě pouťový kouzelník Silvercobs, za kterého hraju v Ilarii. Snažím se z něj dělat hodně realistickou postavu a svět je tomu díky PJ nakloněný, takže se mi to moc dobře hraje...

Melker
Puff....
Představu opravdu nemám, ani za mák. A tak jsem ze zvědavosti zabrousil do postav a začal počítat :)
Bylo/je jich 17.
Která mi utkvěla nejvíc?
To je pro mě hodně těžká otázka. Bylo jich víc.
Určitě budu jmenovat Wirtha, bronzáka z Drakenů z Pernu.
Pak to byl Pastiskoč, potřeštěný hobit. Nebo třeba Nilong.
Ona každá měla své, ale tyto mi utkvěly asi nejvíc.

Harrieta
Za těch pět a půl roku jsem vystřídala kolem 100 různých postav. Těžko by se dalo říci, která z nich je ta nej, protože s většinou jsem hrála ráda a každá byla v té svojí chvíli, moje oblíbená. Jak šel čas, měnily se nejen PJ, ale i postavy. Na některé vzpomínám ráda, na jiné moc ne, ale neznamená to, že bych je nehrála ráda.
Nikdy asi nezapomenu na Saribu, druidku, která byla jedna z mých prvních postav. Dlouho jsem se smiřovala s tím, že Arvalar jeskyni zavřel.
V poslední době mám tři postavy, o kterých by se dalo říci, že jsou to takzvané srdeční záležitosti. Je to Lisa, doktorka na battlestar Fenix, pak Adéla, zaklínačka a v neposlední řadě Gerda, bojovnice. Tím se omlouvám dalším postavám :-), ale i PJ, u kterých moje postavy jsou. Hraju je ráda všechny.
Harrieta

Bludička
Hmm, hrám na Abarine zatiaľ pomerne krátko, približne dva roky. :) Postáv tak všeho-všudy som vystriedala niečo cez 20, za väčšinu z nich ešte stále hrám. :)
A najobľúbenejšia? Fuh, to je dosť ťažký otázka. :) Iba jednu si naozaj neviem vybrať. Ale veľmi rada mám svoju líškodlačicu Talu, okrem iného aj preto, že je to moja prvá postava na Abarine. ;) O prvenstvo sa bije spolu so svetelnou mágiňou Luxou, jej temným čarodejníckym protikladom Alexis (ktorá sídli v známej čarodejníckej škole Hogwarts, vo fakulte Slytherin) a s mojou najnovšou vlkodlačicou Inou.
Ale mám rada všetky svoje postavy. :3


A jak byste odpověděli vy?
Vyjádřete se v komentářích...

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)