středa 1. října 2014

Evakuace II: Evoluce

Kdy: 17. - 19. říjen 2014
Kde: Bratronice (Středočeský kraj), bývalá raketová základna

Vrána Corp uvádí early-postapokalyptický larp zasazený do současného světa sledující osudy několika přeživších po velké nákaze dosud neznámým virem, kteří stojí proti nově vyvynuté lidské rase vytvořené lékařským experimentem. 24h nonstop herní doby nabyté akcí, dramaty a zvratovými situacemi. Stihněte svůj evakuační transport včas!

Na severovýchodu země se objevila nová hrozba v podobě neznámého viru, který způsobuje nepřirozenou agresivitu a tunelové vidění u infikovaných. Ministerstvo zdravotnictví varuje všechny občany před kontaktem s nakaženými a vyzívá k okamžitému nahlášení všech zasažených. Tým expertů složený z vládního i soukromého sektoru se snaží najít účinnou protilátku. Celý projekt je financovaný z krizového fondu Evropské Unie.

Evakuace je dramatický LARP, který sleduje jak osudy evakuovaných občanů z center nákazy, tak "těch druhých", jejichž stvoření se vymklo stvořiteli z rukou. Hra je zasazena do současného světa a bude se odehrávat přímo uprostřed kolapsu společnosti. Máme pro vás přichystány zajímavé role, spoustu zápletek a vypjatých scén. Postavy pro hru jsou různorodé, objevují se dramatické a prožívající, kontroverzní, hrdinné i více "řešičské". Rozhodně žádná z postav není nalinkována co "musí" udělat, ale je jen nastaveno, kdo je a jaké má motivace k jednání, vše ostatní je již na hráčích, jak svou roli ztvární.

Veškeré informace naleznete na stránkách akce: http://evakuace.biz.ht/

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)