středa 1. října 2014

Bílcon 2014

Kdy: 8.11.2014 – 9.11.2014
Kde: Bílovec, Zámecká 11

24 hodinové setkání v podzemí pod radnicí, v zámku a kostele , akce bez vstupného, omezeno 70 účastníky, nutno předem získat právo vstupu. Foto prostor na FB, tradice od 1986, bar s teplým i studeným bufetem, uvnitř nekuřácký, přednášky, soutěže, videostop, hudba filmy, burza, tombola, prohlídka zámku a věže kostela, souboje na největší šachovnici na náměstí. Každý rok jiné nosné téma, letos military a space opera. Hosté z ČR a Polska

Letošním tématem je Space opera a Military

Vše započne v sobotu 8.listopadu 2014 mezi 9.00 a 10.00 hodinou ranní (15 minut po zahájení zamykáme a vstup je pouze proti „pokutnému“. Tak se snažte.). Ukončení je v neděli 9. listopadu 2014 v 10.00, kdy budete vypuštěni se vším, co jste si zasloužili a vysloužili.

Co Vás nemine - v první řadě již tradičně bar s teplým a studeným jídlem (znalci ví a není nutno se o stravě zmiňovat více). Pití téměř všeho druhu za ty nejlidovější ceny. V conových prostorách neplatíme, virtuální účet nabíjíme, případně doplňujeme na recepci. Při vstupu je povinná žradlenka na jídlo a nealko za 250,- CZK. Vypořádání neprojezeného v naturáliích. Dobrovolná chlastenka na alko dle vaší volby, nepropité zpět v CZK. Specialitou letošního ročníku určitě něco bude.

Účastníci zdaleka jenž přijedou již v pátek 7.11.2014 a mají s Barabou domluvené ubytování na internátu, budou mít možnost se najíst rovněž již v pátek. Posléze pak v sobotu, vyspaní a najezení, hrrr na nonstop párty.

Na co se těšit? Jednoznačně na dobrou zábavu a setkání s Fajn lidma.

Připravili jsme pro Vás několik tematických proudů, aby si každá Vaše dušička vybrala. Společný program ještě není připraven.

Uvnitř katakomb pak naleznete:
- Bar u Baraby
- přednášková místnost v jejíchž rámci můžete očekávat videostop, tombolu (když nám pomůžete), dražbu (podobně, včetně ptákovin), filmové ukázky, hudbu a jiné,
- promítací prostor (u studny)

S radostí budeme pokračovat v dalším poznáváním tajemství zámku ve spolupráci se skvělým kastelánem. Možná bude i letos prohlídka zrekonstruované věže kostela s výstavními prostorami a komentovanou vyhlídkou do okolí. Prohlídka věže je co hodinu, ale vhledem ke zvonění je potřeba to zvládnout za max. 45 minut.

Veškeré informace naleznete na stránkách http://www.klf-ostrava.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)