pondělí 30. června 2014

Jeskyně nejen na motivy...

Jeskyně Kingdoms of Valcia - anketa

Jeskyně – strategie? Otázka pro hráče je nasnadě:

Jeskyně Kingdoms of Valcia by se dala asi nejlépe, co se stylu hraní týká, označit jako strategie. Co tě přivedlo do této jeskyně, co tě na tomto stylu hraní láká?

Josef1
Co se týče jeskyně... Mám tam sice i vlastní zemi, za kterou hraji, ale jsem tam především jako PJ. Má země Stormgarde je taková tichá, uzavřená a neutrální. Nechtělo se mi příliš jí nikomu dávat a tak jsem si ji vzal na starost já :)

Jinak k tvé otázce. Mně zkrátka baví ta volnost. Ta spousta možností co mohu všechno dělat. (Možnost řídit svou vlastní zem, války, intriky, plánování, reformy...)

Zkrátka mám rád historii a fantasy, taky filmy kde jsou takové věci, které jsem jmenoval a tak jsme s Mornielem založili jeskyni :)

Lord Matej IX.
Přivedl mě k němu verbíř a touha zařadit se k nějaké další jeskyni a moc jich na výběr nebylo ;). Strategie hraju rád a hodně, taky vlastním několik jako Civilizace nebo Europa Universalis, které jsou prakticky předlohou pro Kingdoms of Valcia, čili to je známé prostředí, kde se můžu pustit do realizace svých představ o vedení státu. Na základní škole jsem dokonce měl svou vlastní hru s pravidly, která se hrála na dvoustránce A4 a měla prakticky stejná pravidla: Máš lid, co s ním uděláš, kam jej pošleš pracovat, kde se usadíš, a za tah jsem vyhodnocoval příjem a zásoby surovin i růst populace. Protože nikdo jiný neměl tušení, jak bych si představoval, aby to šlo, tak jsem to musel "Pjovat" sám. Hrozně rád bych si ale zahrál. A voalá, taková jeskyně se i s problémy, jaké Valcia má, přeci jenom našla. Tak jsem tu a snažím se z Pje vytlouct co nejlepší práci, abych si užil něco, co jsem chtěl hrát už před snad desetiletím.

Morniel Modrý
Tak samozřejmě že mě tenhle styl hraní láká, ale vlastně mě přivedl Josef, který chtěl něco takového založit, a zároveň si v té jeskyni taky zahrát a trochu vypomoct s přípravou...
Každopádně mě vždycky bavily na Abu obecně ty jeskyně s volností konání, je to lepší než ňáká PC hra, navíc s živými hráči, proti kterým můžeš intrikařit, brojit a zbrojit:-)A strategii prostě miluju:-)

jaguar12
Mě láká asi to, že můžu hrát za jednu zemi a rozdrtit ostatní. (Jo, to je sranda :))

warsong
No... Hlavně proto, že mám rád strategie. Navíc je to ohromná sranda vést svůj stát. (Asi zvednu daně:) Ale je tam i hodně potřeba matematika na vypočítání zisků a žoldů... Ale stojí to za to :D

Reflame
Nesmírně mě baví počítačové hry jako Civilizace nebo Red Dragon, kde musím vyvažovat diplomacii, ekonomiku, vojenství a případně další prvky (věda, průzkum, údržba...). Je to přesně moje krevní skupina, nejoblíbenější typ počítačových her.

A zároveň mám moc rád RPG. Zažít obojí dohromady v jedné hře, to je něco nesmírně intenzívního. Ani na vteřinu jsem neváhal, zda by mě tato jeskyně bavila. Váhal jsem jen nad tím, zda tak nádhernou a přitažlivou hrou neztratím kontakt s realitou, zda budu schopný se ráno sebrat a jít do práce.

Naštěstí to jde :-)

hasonm
No... Přijde mi zajímavá, protože v ní můžeme řídit vlastní zemi, protože mě strategie prostě baví. :-)

.Sinthoras.
Láká mě především originalita této jeskyně. Rád zkouším nové zajímavé možnosti. A tahle jeskyně rozhodně má potenciál nabídnout mnoho zápletek, které ne nutně musí vymyslet PJ.
Nezbývá tedy než věřit, že si PJové i hráči udrží počáteční nadšení a k těmto zápletkám časem doputujeme.

AlaCz
Strategie byly mé první hry… Už od pěti let jsem hrál Warcraft III, později Lorfd of the Rings batle for midle-earth a nakonec i Comand and Conqver 1 a 3.Dalo by se říct že strategie jsou můj živel :D

= Janika =

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)