pondělí 30. června 2014

Eternyje - Dlouho očekávaná cesta

Kdy: 25. - 27. červenec 2014
Kde: Ústí nad Labem, Čeřeniště

Akce je vhodná pro nováčky i pokročilé. Pokud jste ještě nikdy na larpu nebyli a vymlouváte se na to, že nemáte žádné vybavení, Eternyjské sklady jsou bohatě zásobeny řadou "erárních " kostýmů a zbraní, které vám organizátoři rádi bezplatně zapůjčí. LF se organizátoři nebrání, ale ani ho po nikom nevyžadují.

Už je tomu bezmála patnáct let, co se Vítězné národy dohodly na znovudobytí Terothu, ztracené země v nitru kontinentu, z rukou nemrtvých a přírodních. Politikaření znesvářených národů a přípravy na tažení však trvaly příliš dlouho a Teroth se mezitím změnil v místo, kde ruiny měst dávno pohltila divočina a pouze šťastlivcům bylo dopřáno klidu smrti. Většina těch, co zde padla však takové štěstí neměla a po své smrti se vrátili zpět jako nemrtvé přízraky bloudící Terothem.

Po mnoha týdnech zuřivých bojů, ale nakonec sjednocená vojska Vítězných národů dobyla zpět část Terothu a Velekrál Teroth I. vysílá první skupinu osadníků, aby položili základy nového Svobodného Terothu. Vítaný je každý, kdo chce začít nový život v zemi, kde se z pasáčka koz může stát šlechtic a kde jsou všechny hříchy minulosti odpuštěny...


Web akce: www.larp-eternyje.ic.cz
Facebook: https://www.facebook.com/groups/200538943392680/?fref=ts
Wiki: http://eternyje.wikia.com/wiki/Eternyje_Wiki

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)