středa 30. dubna 2014

Zombiewalk 2014

Kdy: 24. květen 2014
Kde: Praha

Největší a nejstarší Zombie Walk v České republice znovu ožívá! Po loňské vodní apokalypse, která odvážným přítomným zombiím důkladně opláchla všechny končetiny, začaly přípravy letošního, již sedmého ročníku. I tentokrát se můžete těšit na sborové chrčení stovek hrdel centrem Prahy, požírání obětí mezi nic netušícími turisty, znamenitě prohnilou afterparty a řadu novinek. Termín Zombie Walku 2014 je sobota 24. května!

První patro ztrouchnivělé afterparty v Rock Café pak bude vůbec poprvé v historii pražského Walku otevřené všem návštěvníkům ZDARMA.

Proběhne zde již tradiční předání cen za divácky nejoblíbenější a nelidsky nejodpudivější zombii, k tomu bude v mlhou zahaleném foyer vyhrávat hřbitovní soundtrack neživých DJs a v přilehlém divadelním sále se můžete těšit na nabídku oprášeného filmového zombie trashe.

Každému, kdo se odváží sestoupit hlouběji do nitra letošní zombie afterparty, proženou petrohradští Messer Chups útrobami pekelnou dávku elixíru namíchaného z Elvisova burákového másla, otráveného vína Vincenta Price a bublajících koktejlů Tiki baru z druhého břehu. Více než stylovým doprovodem bude o sobotním večeru pražské trio rokenrolových floutků s dámou v čele, The Maggie's Marshmallows.

Další informace o akci: http://zombiewalk.cz
Facebook událost: http://www.facebook.com/events/572215926210873/

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)