středa 30. dubna 2014

Smršť otázek pro zvídavé abariňáky

Tak kohopak bych vám představila dnes?
Už to mám!
Vítěze letošního březnového zápolení O Austinův zlatý brk, člověka, který už nějakou dobu s námi na Abarinu pobývá, Arathorna.
Tak tady ho máte ;)


Na Abarinu už jsi celkem zabydlený, řekla bych. A mě vždycky zajímá, jak se k němu ten který dostal. Takže, jak to bylo s tebou? ;)
Se mnou to bylo celkem náhodné, jelikož já jako ještě jeden z mladších obyvatel abarinu ještě docházím na střední a tehdy jsem snad byl ještě na základce, kde jsem měl právě jednoho kamaráda, se  kterým jsem chtěli často hrát dračák, ale bylo nás v okolí... no, sotva my dva, tak jsme se rozhodli zabydlet se na nějakém online DrD a první stránkou, co jsem našel, byl zrovna Abarin, když nepočítám pár pofiderních stránek, které jsem po 10. vteřinách opustil.
Musím dodat, že to bylo doslova 10 vteřin, jelikož to byly takové stránky jakožto hybrid mezi DrD a nějakou "browser" hrou.
Chápu ;)
Jsem ráda, že Abarin vyhrál ;)
A ten tvůj kamarád tady také ještě hraje?

Ano, za to jsem rád i já, je tu hromada fajn lidí. Nu, kamarád je poslední dobou sporadicky i na Skypu, což znamená, že na Abarinu není skoro vůbec, z pár jeskyní odešel, v některých stále přetrvává, když si dovolím použít anglické slovo, tak je z něj lurker. Ovšem dobrou zprávou je, že se mi na Abarin podařilo dostal jednoho aktuálního spolustudenta, kterého s Abarinem zatím trošku seznamuji a podstrčuji do pár jeskyní. Zkoušel jsem i kdysi přetáhnout pár internetových známých, ale oni jsou spíš samá Dota a Counter strike. Né každý se pro DrD narodil.
Tak jsem doufala, že prozradíš i jména, že budeme vědět, kdo s kým - a ono nic :D

Další tradiční otázka je o původu nicku. Takže - proč Arathorn?

:D Arathorn... ono je to celkem nemilé, jelikož jsem si původně chtěl vzít přezdívku Rahovart, kterou užívám všude okolo, ovšem v tu dobu tam byl zrovna nějaký Rahovart aktivní, i když měl za jménem číslovku. Tak jsem chvilku přemýšlel nad morální otázkou toho, že by tam byli dva hráči se skoro stejnou přezdívkou, a tak jsem se rozhodl prohrabat nějaké knihy ve hledání po jméně a pod ruku mi padla trilogie Pán Prstenů, tak jsem si vybral Arathorna. :) Nakonec asi po dvou měsících ten člověk zmizel, ale já jsem už v několika jeskyních než, abych si zakládal účet se svou oblíbenější přezdívkou.
No tak to chápu ;)

Poštěstí se ti zahrát si dračák někdy i naživo, našel jsi někoho ve svém okolí, s kým bys mohl hrávat?

To je celkem příhodné, že se na tohle zrovna ptáš, jelikož už jsme si já i s tím postarším a novějším kamarádem našli pár lidí z okolí, kteří by s námi rádi hráli. Horší bylo najít nějaké vhodné místo, protože v rockovém klubu by nás asi rušilo vše, co by mohlo. A vyděšení (asi plně nerozumí významu DrD, v jejich představách jsme asi fantaskní magoři předvádějící divadlo, co si z kartonu poslepují helmu a vyřežou mečík, což je mimochodem zajímavý námět) pionýři nám raději zakázali přístup do jejich klubovny, která je po 5 dní v týdnu prázdná. Nakonec nás zachránilo to, že otevřeli novou kavárnu, kde mají celkem fajn, klidné prostředí a majitelovi nevadí, když zabereme na soboty jeden stůl, kde si budeme spolu hrát dračák.
Tak s těmi vyděšenými pionýry jsi opravdu pobavil :D

A tady na Abarinu raději hraješ, nebo vedeš jeskyni jako PJ?

Tak teď bych velmi rád napsal slovo, že je to relativní... I když vždycky mě více baví pohrávat si s psychologií postav a občas je i trochu potrápit, ale velmi rád si vždy zahraju za nějakou postavu. Ovšem jak velmi rád říkám, všeho moc najednou škodí, tak se to musí střídat. :)
Takže se nabízí otázka – nehodláš založit ještě nějakou jeskyni?
Kdyby se tahle otázka nabídla před měsícem, tak si zpromuju čerstvě založenou jeskyni na motivy Falloutu v Evropě. :) Ovšem nyní spíše plánuji udržovat svou nynější jeskyni a spíš se přihlásit do pár jeskyní, což už jsem vlastně i učinil. Ale když se zamyslím, tak se mi možná v hlavě začne rýsovat obnovení jedné jeskyně, kterou jsem kdysi založil, ovšem velmi rychle umřela, jelikož jsem měl problémy a musel jsem Abarin dočasně opustit. Ovšem nyní pomalu plánuju tu jeskyni založit znovu, prozradím, že by to byl zombie apo. svět. :)
Tak to se máme na co těšit ;)

Se svou ságou Těžký úděl padlých jsi vyhrál letošní březnové klání OAustinův zlatý brk. Píšeš často?

Sám pro sebe si píšu celkem často, celkem mě to i baví, což mi připomenulo, že se v blízkých dnech mezi povídkami objeví jeden z mých snů, který jsem trochu upravil do detailnější podoby. :) Jinak ságu Úděl padlých jsem již ukončil, tak ten, kdo neviděl konec a chtěl si jej přečíst, tak ve článcích konec již je. Abych se vrátil k otázce... Sám pro sebe si píšu často, dalo by se říct, že si sám pro sebe píšu skoro každý den, ale většinou to všechno skončí v pomyslném virtuálním koši. Na Abarin většinou pošlu jen to, co si myslím, že je alespoň trochu zajímavé s hlavou i patou. :)
Na další povídku se už těším ;)

A co ještě kromě DrD a psaní tě baví?

Tak krom DrD a psaní jsem zarytý PC hráč. Nejoblíbenější je zajisté žánr RPG, stealth hry a strategie. Ovšem teď jsem si pořídil hru, která donutí 90% hráčů vytrhat si vlasy, někteří budou znát: Dark Souls 2, bolestivé RPG, kde je 200 smrtí za 5 hodin ještě celkem fajn. Jinak jsem začínající otaku (někteří nás nazývají anime mutanti). Pak můžeme inkludovat pár klasických "sportů", jako je jízda na kole a vysedávání v gauči. Loni jsem také činil karate, ovšem letos jsem z technických důvodů nemohl. :)
Tak se přiznám, že termín otaku jsem si musela vygooglit, ale doufám, že naši čtenáři nejsou v tomhle tak mimo, jako já :D

A jaká je tvá úplně nejoblíbenější RPG hra?

Tak tahle otázka mi nedá pár dní spát, ale asi bych raději vyjmenoval tak top 5 bez přesného udání pořadí. :) Série Zaklínač (snad už jen kvůli následování příběhu knih), série Dragon Age, Série The Elder Scrolls (nepočítám The Elder Scrolls Online, to je potupná věc), samotné Dark Souls 2, a nesmím zapomenout na Fallout sérii, to by mě lidičkové v jeskyni ukamenovali. :)
Ale abych zodpověděl otázku, tak to bude rozhodně Zaklínač číslo 3, který ani nevyšel, ovšem abych nepředbíhal, tak vše může změnit nadějné české RPG od studia Warhorse se jménem Kingdoms come: Deliverance, které by mohlo být možná RPG hra desetiletí. :)
Za Dragon Age jsem ráda, to je má srdcovka a jednička ;)

Tak a teď otázka trochu na tělo – i když, vlastně to nechám na tobě. Co bys ty sám na sebe našim čtenářům prozradil? Jsem zvědavá, jak téhle šance prezentovat se využiješ ;)

Využil bych toho ke zmanipulování Abarinstva. Protože prý jsem toho schopen, ovšem to je téma spíše o mentálním stavu, tak mohu o sobě hrdě prohlásit, že jsem bílá ovce vlastních vrstevníků, protože popravdě jsem jeden z mála lidí středoškolských, co se vůbec o DrD a psaní příběhů zajímá. Což mimochodem může pro některé vyznít trochu egoisticky, či narcisisticky. :) Ovšem v realitě jsem spíš tišší osůbka, co jedná teprve až to má smysl. Proč bych se naslepo hnal do něčeho, co je nesmyslné. Také jsem nenalezitelný na síti jménem facebook a skoro jsem na to i hrdý, protože většina obyvatel facebooku jsou lidi, co o pravé hudbě či literatuře neví nic. Což bych také mohl hned prozradit. Jsem zarytý fanoušek fantasy literatury a posluchač klasického žánru, či epiky, syntetizovaná hudba jako DnB, Techno, Dubsteb se mi zrovna moc nelíbí, což můžu prohlásit i o rapu a "slaďoučké hudbě" jako je Bieber. Jsem i částečný nadšenec do zbraní a válek. Ovšem spíš do jejich technického pojetí, než politického, zarytý bolševik či nacista za stolem nesedí. :) Pak velmi rád tyranizuji internetové komunity svou všudypřítomností. Jinak nevím, co moc o sobě prozradit, snad jen, že ještě studuji IT obor a jednou se možná budu někomu z Abariňáků přehrabávat v počítači. A když už jsem načal politiku, tak bych jednou rád založil Rahovské Impérium. Protože demokracie je klam a spíš to svou přehnanou volností a zdrženlivostí vůči trestům podporuje kriminalitu. A pokud bych chtěl sdělit sen, tak by to byl asi celoroční pobyt v Japonsku a koupit si katanu. :)
Ha, tak teď už o tobě víme všechno! Tedy skoro ;)

Takže se ještě krátce vraťme k Abarinu. Je něco, co bys na něm chtěl změnit?

Změnit... To by spíš byl výkřik pro osůbku, co spravuje technické zázemí Abarinu, abychom si mohli nastavit vlastní pozadí, případně dát možnost tam přiložit vlastní CSS soubor. :) A taky možnost nechat si změnit přezdívku. I když jsem se s Arathornem celkem sžil, tak stále bych byl radši Raho. :) Jinak nevím, co bych chtěl na funkční a úspěšné stránce změnit. :)
No jo, "ajťák" se nezapře, že? ;)

Tak to by bylo vše, moc ti děkuji za tvou ochotu a čas ;)

No nezapřu. :) Já taky děkuju, že jsem byl vybrán zrovna já. :)

= Arathorn a Janika =

1 komentář:

  1. Roztomile démonická fotka! :D Díky za ni...

    Jinak Rahovart... Rahovart... něco mi to říká... hmmm...

    OdpovědětVymazat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)