pátek 31. ledna 2014

Příběhy Impéria - Mocnosti

Pro některé již dlouho očekávaná karetní hra, pro některé novinka: v únoru konečně vyjde karetní hra Příběhy Impéria: Mocnosti.

Několik informací:

Hru vytvořil a designoval Petr "Ilgir" Chval, za naší skromné podpory. My jsme také Ilustrovali všechny karty a layoutovali. Zároveň prošla velmi rozsáhlým testováním (mnozí z vás si na ni mimo jiné vzpomenou z různých Gameconů či Slezin). Kartovku vydává Jiří "Skaven" Reiter a jeho Mytago.

Ve hře se hráči vžívají do role vůdců mocenských frakcí v prostředí viktoriánské Anglie. Zatímco Její Veličenstvo vládne největšímu impériu všech dob, v samotném srdci říše, na britských ostrovech, zuří mezi mocnými tohoto světa boj o to, kdo získá úřad ministerského předsedy – cíl svou hodnotou téměř rovný královskému trůnu. Hra pak spočívá ve vykládání karet do řad, kdy se snažíte posilovat svoje postavení a zároveň uškodit soupeřům. Každá ze zastoupených frakcí (ve hře jich je 5) má trošku jiný feeling, jiné schopnosti a herní styl.

Krabička bude obsahovat přes 100 unikátních kartiček. Hra má dvě základní varianty, jak ji hrát (takže se jen tak neohraje), obrázky karet a její podobu uvidíte v odkazu níže.

Veškeré informace naleznete na:
FB: https://www.facebook.com/pribehy
http://rpgforum.cz/forum/viewtopic.php?p=384414#p384414

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)