neděle 22. prosince 2013

Vánočně knižní ANKETA

Dlouhé zimní večery strávené v teple domova s hromadou knih, to je jistě přání nejednoho knihomola. A protože věřím, že mezi hráči RPG je takových knihomolů spousta, anketní otázka kterou pojí Vánoce a kniha na sebe dlouho nenechala čekat…

Mnozí z nás pod stromečkem chtějí najít nějakou knihu. Patříte mezi takové i vy? A jakou knihu byste si k Vánocům přáli?

Všem, kteří si na odpověď udělali čas, děkuji. A co vy ostatní?

Artemian
Tomu se říká otázka přímo na míru, protože já mám naprosto jasnou představu o tom, jakou knihu chci. :) A co víc, mám k tomu dokonce i krátký příběh pro upřesnění toho, jak moc ji chci. :)

Tak tedy: Začátkem Září jsem se konečně dostal ke Hře o Trůny. Protože je to přesně můj šálek kávy, chytlo mě to a já se začetl jako indián do Verneovky. No a začátkem Prosince jsem končil druhou částí čtvrtého dílu. V tu stejnou dobu mi ale zvoní telefon. Taťka. "Čau Vojto, hele, nekupuj si prosím tě Tanec s Draky." "Proč ne?" "Zkrátka si ho nekupuj."

Takže teď je doufám má nekonečná touha zřejmá. Byl jsem vytržen z kontinuálního čtení a musím měsíc čekat, než budu moci pokračovat.
Takže za mě jasně: "HRA O TRŮNY - TANEC S DRAKY" :D

Mirelaridon
Dobře zvolená knížka pod stromečkem mi vždycky udělá radost :-)
Letos jsem se těšila na Písně čarodějky 3 - Zjizvení od Petry Neomillnerové, ale nakonec do Vánoc nevyjde. Tak snad alespoň Ve službách klanu od Miroslava Žambocha.
Uvidíme :-))

Stouny
V tom mám docela jasno. Chci Princeznu nevěstu. Kinga. Pratchetta. A protože se u nás s nákupem knih čeká až na po-vánoční výprodej, tak k tomu určitě ještě něco přibude. A úplně nejvíc chci knihovnu (protože ta mi vážně chybí).

Azuzula
U nás se Vánoce sice už delší dobu nedrží, ale kdyby ano, tak bych pod stromečkem jistě ráda našla jednu ze šesti knih Úžasné Zeměplochy od Terryho Prattcheta která mi ještě chybí do mé velké sbírky.

Morniel Modrý
Asi dostanu k Vánocům knížku, a ne jen jednu, ale jedna bude tak trochu naučná. U té druhé ještě nevím, jestli to bude dvojjazyčný Sherlock Holmes, nebo (jednojazyčný) Hary Hoole. Jsem sám docela zvědavý:-)

Janika
Samozřejmě že bych knihu pod stromečkem měla ráda. To je perfektní a vděčný dárek. Rozhodně by mi udělala radost jakákoliv kniha od Stephena Kinga, kterou ještě nemám, a kdyby byl Ježíšek hodně bohatý, tak celá jeho sága Temná věž.
No, a protože jsem opravdu propadla počítačovému RPG Dragon age, ráda bych dostala i knihy, které se odehrávají v tomto světě - Ukradený trůn, Volání a Rozštěpení.

= ptal se Morr =

3 komentáře:

  1. Tak co, vy dotazovaní??? Jak jste dopadli pod stromečkem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pět knih pod stromečkem, ale Žamboch žádný... asi budu muset u Jéžíška podat reklamaci :-D I když Enderova hra vypadá dost slibně :-))

      Miri

      Vymazat
    2. Enderovu hru vlastním, nějakých 7 nebo 8 dílů, úžasná záležitost. Je zvláštní se dozvídat druhý pohled jedné události, což je Enderova hra x Enderův stín. Opravdu velmi povedená věc.

      lord Corvin

      Vymazat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)