sobota 30. listopadu 2013

Knihy, které by vás mohly zajímat... Mráz a hry

Máte rádi sci-fi a domácí autory? Tak to bych pro vás měl výborný tip na okořenění zimních večerů. Autorské dvojici Jan Hlávka a Jana Vybíralová vyšla  na podzim první kniha připravovaného cyklu Algor. Kniha Mráz a hry.  A jedná se  opravdu o velice čtiví kousek, který by obstál i v porovnání se zahraniční produkcí.

Máme tady několik dějových linii, které mimo jiné představují společenství na třech různých planetách – Algoru, Menabaranu a Viridianu. Vše začíná ne tak úplně dobrovolným sňatkem Viridianské pincezny Viktorie s Algorským císařem Korwarianem. Sňatek, který  předznamenává mnoho změn pro  všechny zmíněné  mocnosti. Největší prostor mají dvě linie - ta s Viktorií a Korwarinem, kde není nouze o akci a pak příběh dvou sester Nikoli a Natalie  na planetě Manabaran, které se  vinou věšteckých schopností jedné z nich zamíchají do špinavé hry o moc, mají však vůbec šanci vyváznout se zdravou kůží?

Vše se dovíte, když si knihu přečtete. Má to zkrátka šťávu, sympatické postavy, vícevrstvý děj i akci. Tak směle do toho.

ukázka 1
ukázka 2

= Morr =

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)