neděle 29. září 2013

Jeskyně nejen na motivy...

Jeskyně Za socialistický Melduhir! – anketa mezi hráči

Sociální revoluce ve fantasy světě? No jak tohle může dopadnout? Na to, jak by to mohlo dopadnout, nebo spíš jaký konec by si představovali, jsem se zeptala hráčů této jeskyně.

Jak by sis představoval(a) zakončení téhle jeskyně?

Lišák
Tak, to je opravdu zajímavá otázka. :-D

Jak bych si ho představoval?
No, pochopitelně ba měla být zakončena velkolepou revolucí, která smete odpornou vykořisťovatelskou třídu a nastolí spravedlivý řád, v němž má každý co jíst a kde bydlet, není přepracovaný ani bez práce... a tak dále. ;-)
Copak s postavou, co tam hraji, vůbec mohu chtít něco jiného? :-)

Ne, vážně, kdo já jsem, abych určoval, jak jeskyně bude pokračovat a jak skončí? To je v kompetenci někoho jiného.
Já se rád se nechám překvapit. A budu se těšit, co na nás PJ vymyslí a jak to celé nakonec dopadne.

Tessalien
Upřímně, já vlastně ani nemám nějaké vyslovené přání, jaký by měla mít tahle jeskyně konec. Je moc zajímavá už svým konceptem a to, aby došlo k revoluci by bylo opravdu zajímavé, ale konkrétní představu nemám. Spíš to hraji proto, že to nás všechny baví. :)

Margit
Upřímně? Nepředstavovala jsem si. Aspoň nijak konkrétně. Jsem vysazena na dobré konce, tedy bych si představovala nějaký dobrý konec. Ale jaký? To těžko říct. Jelikož nejsem ani čistě romantická, ani čistě realistická, je to těžké. Na jednu stranu by se mi líbil krásný svět s uskutečněnými ideály, ale na druhou stranu nás historie učí, že tak to prostě nefunguje a dokud budou lidi lidmi, tak prostě ani fungovat nebude. Revoluce požírá svoje děti. Tedy - jako dobrý konec by mi asi stačilo, aby revoluce aspoň tyhle své děti (naše postavy) nesežrala ;)

= Janika =

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)