neděle 8. září 2013

Jeskyně nejen na motivy...

Jeskyně Rosnatka – anketa mezi hráči

Setkání s postavou, kterou jsem vymyslel a kterou hraji – jaké asi může být? ;)

Jakou postavu jsi si vybral(a), proč a jak prožíváš setkání s ní?

Melker
Nu, to sou mi zasejc otázky :)

Výběr postavy byl více méně jasný - sáhl jsem po své úplně první postavě z DrD, které jsme začali hrát na učilišti někdy v roce 1993. Mrzoutský trpasličí bojovník Melker. Tehdy, samo sebou, mrzoutský ještě nebyl. Postupem času se však jeho charakter "brousil", stejně tak, jako jeho schopnosti a dovednosti. Zažil jsem s touto postavou kdeco a užil si s ní při hře DrD "naživo" spousty zábavy. Jistě, byly i jiné postavy. Také zajímavé, také nezapomenutelné. Ale Melker, ten je nade všemi.

Jak prožívám setkání?
Této otázce moc nerozumím - popravdě asi nijak. Je to moje postava, hraji za ni již léta a je to pro mě jako bych potkal sám sebe. Nevím, jak jinak bych měl naše "setkání" prožívat. Zkrátka jsem v Rosnatce já a já :)

Margit
Vybrala jsem si Lianiku, což je mladá oprsklá polozlodějka a pološermířka. Zvolila jsem si ji proto, že když Rosnatka vznikala, byla to moje nejoblíbenější postava. A také proto, že Lianika má v sobě nemalou část ze mě, jaká jsem byla a jak jsem se stylizovala, když mi bylo tolik jako je jí ;-) Jak prožívám setkání s ní? Nu, nic moc - tím nemyslím, že by mě to ve hře nebavilo, naopak, baví. Myslím tím to, že kdybych opravdu tuhle postavu potkala, bylo by mi to nepříjemné. Proč? Protože jsem téhle postavě vytvořila snad nejhorší a nejdrsnější minulost ze všech postav, co hraju. A tak kdybych ji opravdu potkala, styděla bych se sama za sebe, co jsem jí to připravila.

Janika
Byl mi vybrán Javis ;)
No dobře, sama jsem to chtěla, asi, ale dala jsem i na přání spoluhráček ;)
Javis je zmetek. Půlelf, méně významný sicco jedné čtvrti. Je macho. Samozřejmě, i on má své city a slabé stránky. V minulosti svou mrtvou sestru – vyčítá si, že ji nedokázal ochránit. V současnosti Sidi, slepou léčitelku, která v něm dokáže probudit jeho lepší já – občas a když je na blízku ;)

Ze setkání s ním jsem měla a pořád mám obavy. Kdybych někoho takového doopravdy potkala, nepadli bychom si do oka. Nesnáším takové týpky.
No ale holt je Javis můj a já jeho. Nemá mě moc rád – nedivím se mu, ale tak musí na mě dávat pozor. Dobře mu tak. A dobře tak mě za ventilaci mých temných stránek přes něj ;)

= Janika =

2 komentáře:

  1. Odpověděli jen 3 hráči?!

    Smutné...

    Melker

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle Janičina myšlenka je vážně zajímavá...

    Já naštěstí většinou své postavy šetřím, takže z případného setkání bych asi takovou hrůzu neměla, ale při tom vysvětlování bych se asi taky zapotila... :D

    Konec konců mě jedno čeká v janičině jeskyni Návrat domů. Obávám se, že Petronel mě moc vážně brát nebude... :D

    OdpovědětVymazat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)