neděle 29. září 2013

Ilustrátorská soutěž nového RPG světa Končina

Máte chuť smočit štětce v novém postapokalyptickém světě Končiny, kombinujícím fantasy a steampunk? Jeho tvůrci vyhlašují soutěž na dvorního ilustrátora. Ve hře je smlouva v hodnotě 41 300 Kč s možností další spolupráce.

Náš tým se skládá ze zkušených, mladých lidí, kteří ve svých oborech dosáhli již značných úspěchů. Členové autorského týmu se živí především psaním scénářů, knih nebo divadelních her a většina z nich má více než desetileté zkušenosti s hraním stolních RPG her. Vedle ostřílených autorů však disponujeme i profesionálním zázemím, nutným pro vznik dokonalého, atmosférického a především kompaktního RPG světa. Ať už mluvíme o grafice, programování, definování jasných a přehledných pravidel, korektuře textů, či široké skupině nadšených betatesterů, všichni pracujeme s nadšením a společným cílem…

…s cílem vytvořit atraktivní svět Končiny, který posune tradice stolních RPG her do 21. století a stane se tak nejen moderní a interaktivní zábavou pro děti i dospělé, ale i platformou pro další možné rozšíření (karetní hry, knihy, gamebooky, comics atd.) nejen v České republice, ale i v zahraničí.

Do našeho týmu hledáme ilustrátora, který je schopen pracovat rychle, precizně, a jehož tvorba má originální a jasně čitelný rukopis pracující s prvky fantasy, steampunku a postapokalyptického žánru. Očekáváme, že vítěz soutěže dá celému světu jasný a nezaměnitelný styl a i v budoucnu se bude zásadním způsobem spolupodílet na strategickém směřování vizuální prezentace celého projektu. Důležitá je pro nás také týmová spolupráce. Od autora ilustrací se totiž očekává častá komunikace s autory projektu, kteří svět Končiny neustále rozšiřují.

Uzávěrka prvního kola soutěže je 31. října 2013.

Pro výherce nabízíme solidní autorský honorář v ceně 41 300 Kč,– za vytvoření ilustrací k základní příručce pro svět Končiny a následnou čtvrtletní spolupráci s možností dalšího prodloužení smlouvy.

Rádi bychom navázali dlouhodobou a úspěšnou spolupráci tak, aby náš projekt neztrácel jistou kontinuitu ve výtvarném ztvárnění. Více informací o smlouvě pro vítěze, plánovaném světě Končina a pravidlech dvoukolové soutěže najdete v materiálech, které jsme pro vás připravili na stránkách www.koncina.cz.

Děkujeme za váš zájem a přejeme mnoho inspirace!

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)