neděle 30. června 2013

Jeskyně nejen na motivy...

Jeskyně Časová brána otevřená – anketa mezi hráči

Kdo někdy nepřemýšlel o tom, kam by se podíval, kdyby mohl cestovat časem? A na to jsme se zeptali i hráčů jeskyně Časová brána otevřená:

Do jaké doby, popřípadě do jaké události by se tvá postava (ne ty sám(a) osobně) ráda dostala a proč?

Morniel Modrý
Kolem roku 1920 se v Berlíně konal seminář světových vědeckých kapacit, které zde probíraly aktuální objevy především v oblasti fyziky. Z tohoto semináře pochází i "nejchytřejší fotka světa", na které stojí vedle sebe pánové jako Einstein, Bohr, Feynman, Planck. Profesor Cunningham, který se při vší skromnosti musí považovat za rovného těmhle pánům, by se s nimi rád poznal a podiskutoval...

Margit
Myria je historička. Fanatická historička. Vlastně - nežije ničím jiným než historií. Historie je pro ni úžasný sled událostí, kdy jedna navazuje na druhou, jedna se odvíjí od druhé, jedna zapříčiní druhou... - má ráda historii jako takovou, historii obecně. Tudíž není žádná událost ani období, do kterého by se podívala raději. Miluje všechny. Nyní to vypadá, že se dostanou do bitvy u Gettysburgu - a tedy je nadšená z této události. Kdyby se naskytla jiná, stejně nadšeně se vrhne do té jiné.

Janika
Joshua bere život tak, jak přijde. Proto si myslím, že by si v každé době našel to své. Nemá velké ambice, historie mu zase tak moc neříká. Myslím si ale, že v každé době, do které by se dostal, by si nenechal ujít zajímavý koncert, hudební festival, prostě cokoliv, co souvisí s hudbou. Takže takový Woodstock by byl asi tím pravým místem pro něj, ať už kvůli hudbě, tak kvůli tomu, že díky své povaze, smýšlení a oblibě v hulení trávy by byl z hippies opravdu nadšený.

Marín
Tiann? Myslím, že by to nebyla jedna konkrétní doba, ale že by si vzhledem ke svému povolání docela ráda udělala takový průlet vývojem zdravotnictví. Navštěvovala by nemocniční a léčebná zařízení v různých dobách a sbírala poznatky a zkušenosti. To by mi k ní tak nejvíc sedělo.

Ale Joshua by ji možná nalákal i do nějaké hodně divoké a kuriozní doby, třeba na odchyt divokých mustangů nebo tak něco:D

= Janika =

1 komentář:

  1. Aaaa, koukám, stará známá partička hráčů... :)

    Jen si tak říkám, ešlivá na sebe někteří volbou postavy neušili malinko bič...
    I když, v dnešní době googlu, jde ledacos zachránit :)

    Melker

    OdpovědětVymazat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)