neděle 30. června 2013

Fallout LARP

Kdy: 7. - 11. srpen 2013
Kde: Opava, Leskovec

Nutné podat přihlášku!

Fallout larp je atmosférický děj odehrávající se v kulisách zničené nukleární Evropy roku 2213. Žánrově se řadí do kategorie sandbox s vyváženými prvky akce, atmosféry a propracovaného děje s mnoha příběhy.


Ve hře jde hlavně o přežívání v narušeném světě, který hráči znali jen z filmů a ač může jeho konečná vizualizace vypadat jakkoli děsivě, tak vše je ošetřeno bezpečnostními pravidly.

Co tě čeká?
Na 45 hodin se můžeš stát, členem uzavřené komunity Vaultu nebo plundorvat obyvatele pustin jako hrůzostrašný nájezdník, také můžeš představovat osamělého vlka v kabátu a puškou na zádech, který bezcílně bloudí pustinou.
Možností je mnoho.

Jako člověk poválečné Evropy budeš žít v uzavřeném komplexu nazývaném Sektor 21, který funguje jako samostatný stát ve státě, kdy jedním poskytuje životadárnou pomoc a pro jiné je smrtící pastí.

Dříve či později to zjistíš.
Záleží na jakou stranu se postavíš.

Život v Sektoru 21 se podstatně liší od toho okolního, protože zdi zajišťují ochranu před nebezpečím, které ohrožuje obyvatele.
Jenže, co když se nebezpečí už naučilo tyto zdi překonat?

Dokážeš mu odolat pokud se tak stane?

Co tě zaujme?

Hra Fallout se odehrává v atmosférickém prostoru bývalého výcvikového areálu poblíž Opavy. Nachází se zde mnoho zchátralých budov a objektů, které svou tématikou zapadají do konceptu hry. Kromě nich se zde nachází i mnoho nadzemních a podzemních objektů, které jsou z velké části přístupné. Tyto prostory budeš mít jako účastník akce plně k dispozici stejně jako velké množství rekvizit, které ti dají ten správný dojem z atmosféry.

Kromě toho všeho na tebe také čekají zajímavé příběhové kličky, zvraty a náhlá překvapení, kterých se za oněch 45 hodin dočkáš nemálo.

Buď tedy připraven na vše.

Veškeré informace naleznete na stránce akce: http://falloutlarp.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)