neděle 30. června 2013

Con - ec

Kde: 15.08.2013 - 18.08.2013
Kdy: Kotlářská 4, Brno

Conec je setkání fanoušků sci-fi, fantasy, horroru, seriálů, RPG, deskových her, asijských fenoménů atd.

Proběhne na ZŠ Kotlářská v Brně ve dnech 15.8.-18.8. 2013.

Své si tu najdou jak staří fanovští mazáci, tak i conoví panicové. Po dobu setkání se můžete občerstvit v conovém bistru nebo ve školní jídelně. Na conu najdete čajovnu s vodními dýmkami, LARPy, volné hraní RPG, demonstrace deskovek, různé fanovské soutěže a samozřejmě pět hlavních programových linií.

V programu je zařazeno promítání, workshopy, přednášky, soutěže a besedy určené jak pro nové fany, tak i pro staré vysloužilce.

Sci-fi Linie zaměřená na všechny science-fiction fenomény a budoucí technologie. Najdete zde program z oblasti Star Wars, Star Trek, BSG, Doctor Who, StarGate, Firefly, Honorverse a mnoho dalších starých i nových fenoménů.

Fantasy Zde najdete takové klasiky jako je Pán Prstenů, Zeměplocha a Harry Potter. Kromě toho na vás čekají přednášky o LARPech, šermu atd.

Seriály Všechny nejznámější fanovské seriály pohromadě v jedné linii. Budete mít možnost seznámit se s tím, co ještě neznáte a do podrobna prodiskutovat to, co vás zajímá.

Japonsko a asijské fenomény V této linii najdete zajímavosti o japonsku a zbytku Asie, japonskou kulturu a životní styl, asijskou hudbu nebo anime.

Manifest Fantastiky Tato linie je zaměřená na fenomény fanovské komunity. Má za úkol vás pobavit vtipnými soutěžemi a zároveň i zajímavostmi z conového života. Manifest pro vás také připraví volné hraní RPG a komunikační LARPy.

Veškeré informace včetně kompletního programu naleznete na webu akce: http://www.con-ec.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)