pátek 31. května 2013

Soumrak Azerothu 2013

Soumrak je fantasy hra. Bitva (tedy tak zvaná dřevárna) s výraznými prvky role-playingu (také LARPová bitva), inspirovaná známou počítačovou hrou Warcraft 2, kterou pro všechny začátečníky od 12ti let, stejně jako i další nadšence, pořádá náš organizátorský tým pod záštitou okresní rady Junáka v Olomouci.

Termín akce: 14. - 16. červen 2013
Místo konání: Doloplazy u Olomouce

Veškeré informace na stránkách: http://www.soumraky.cz/

Ne každá bitva je jen přímým střetem a ne každý boj je čestný. Zatímco na bitevních polích se tříští zbraně a prolévá krev, ve stínech se plíží zvědové, zrádci, špioni a nájemní vrazi, snažící se převrátit jazýček vah ve prospěch těch, kteří je platí. A právě v těchto stínech, ovládaných gobliními kartely nabízejícími své služby za úplatu vládcům i náčelníkům obou stran, se bude v pátek před bitvou odehrávat nová assassinská hra připravená duem Nox and Kox.

Chcete se zúčastnit? Pošlete e-mail se základními údaji (přezdívka, věk, pohlaví, případně herní frakce) na naši adresu (soumrak(at)email.cz) a do předmětu napište "Stíny") a budete zaregistrováni. Informační schůzka proběhne v pátek 14.6. okolo 18:30 a hra bude trvat podle potřeb až do půlnoci.

Hra je určena pro všechny účastníky - běžné hráče, postavy, ale i pomocné organizátory). Vítěz obdrží odměnu do hlavní hry!

Po staletí žilo království Azeroth v míru a prosperitě, ale jeho čas se krátí. Písek v pokroucených přesýpacích hodinách z černého obsidiánu, které dostal princ Llane od čaroděje Medivha, zrnko za zrnkem propadá jejich hrdlem do prázdnoty a na východních hranicích země se shlukují temná mračna. Tam, v opuštěných bažinách tepe mystickou mocí magická brána, Temný portál, kterým přicházejí do světa lidí nezvaní návštěvníci. Orkská Horda, krvelačná armáda prodchnutá démonickou mocí, posedlá myšlenkou na ovládnutí nových zemí. Na Azeroth se snáší soumrak...

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)