pátek 31. května 2013

Jeskyně nejen na motivy...

Jeskyně Od počátku věků – anketa mezi hráči

Když už si někdo hraje na bohy, určitě nás zajímá toto:
Jakého boha hraješ a proč právě tahle volba?

Serath
Hmm... Podstata Wrehninovy moci pochází z přírody a hlavně se soustředí na zvěř a k tomu lesy... pak je tu úroda, pěstování... a řemesla… ale to bude mít roli až nám tam Sinth naklade lidi.

A proč jsem si vybral zrovna tohle… hmm... tak to už nevím… asi se mi ten nápad líbil…

Morniel Modrý
Hraju za boha země a vůbec neživé přírody jménem Reigus, a já jsem si ho vlastně nevybral, PJ Sinthoras mě kontaktoval, jestli bych ten post nemohl převzít po někom, kdo odešel/byl odejit, neptal jsem se a vzal to :-)

Canis lupus albus
Akého boha hrám? Nuž, predstav si všetko to najhorie čo existuje, a vynásob to aspoň desiatimi. Výsledkom je práve môj boh, Černobog.
Ako už jeho meno napovedá, nejedná sa o žiadneho slušňáka. Je to veľký zlí krkavec, robiaci neplechy. Zasvätené sú mu Svár, chaos, choroby, túžba, pocity, strádanie, krv a pomätenosť. To o ňom už niečo vypovedá :)
Má rád neustálu zmenu, a snaží sa o ňu niekedy nepeknými praktikami. Svoje by o tom vedeli povedať naše prírodné božstvá :D
Ja však pevne verím že sa mu do jeho hier podarí zatiahnuť aj ostatné božstvá. Veď sranda musí byť, či? Muehehehehe!

No a tohoto zloducha hrám preto, lebo sa nemusím ohliadať na nič (a som čiastočný sociopat, takže sa v tomto vyžívam). Je to ako keby mi dali do rúk kufrík s odpaľovaním atómových striel, a to niekde hlboko v kryte. No nestlač to! :D

Orthos
Hraju za boha jménem Religio Patronus. Je to samozvaný arcipatron, dále do jeho pole působnosti patří láska, světlo, život a řád. Ale jeho ochráncovský komplex už se stal, zdá se, tím nejvýraznějším pro ostatní. A proč právě tahle volba? No, když jsem byl do jeskyně pozván, měl jsem na výběr mezi třemi elementy. Vybral jsem si tento, protože mi čistě kladný charakter (alespoň on se za něho považuje) připadal jako něco nového, ještě jsem to nezkoušel, v tu dobu jsem si vytvářel především postavy, které nezapadají, které jsou narušené (ačkoli je otázkou, co znamená narušené) a které budou pravděpodobně nesnášené ostatními.

.Sinthoras.
Silverius - bůh proměn, přeměn, pestrosti a chaosu (ve smyslu nepořádku)
Silverius je rozpustilý bůh, který si s ničím a nikým nedělá starosti. Navíc velice rád přetváří a mění věci okolo sebe, takže je původcem mnoha vtipných situací.

Zirrael
Mou bohyní je Nyrthis - bohyni noci, větru a blesků.
Pro proměnlivost noci. Pro Nyrthisinu tvárnost, energičnost, zajímavou škálu emocí, hrdost, hravost... Mohu se při ní vyřádit.

Janika
Dorchadas, bůh temnoty, smrti a podsvětí.

A proč? Protože mám tyto atributy ráda ;) Není vyloženě zlý – tak jako ani smrt sama o sobě není zlá. Jisté je, že patří k té temnější straně ;)

Margit:

Grainné; patří k přírodě obecně, pod její péči spadají pak zejména rostliny. Rostliny bývají klidné a nikam nespěchají, stejně jako sama příroda - a dalo by se říci, že tyto rysy má i Grainné. Není zbrklá, je klidná a velmi mírná, a spíše veselé a přívětivé povahy, ráda a dobře zpívá a vůbec miluje hudbu.

Vždycky se mi tahle bohyně líbila :-)

= Janika =

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)