pátek 31. května 2013

Jeskyně nejen na motivy...

Jeskyně Od počátku věků

Představovali jste si někdy, jaké je to být bohem? Ne? Tak přesně tohle si můžou vyzkoušet hráči v jeskyni Od počátku věků, kterou vede PJ .Sinthoras..

Ahoja, i tebe bych ráda požádala, abys nám jeskyni představil. Takže, jaká a o čem je jeskyně, kde jsou hráči bohy?
Děj jeskyně byl velice prostý. Hráči dostali kulatou Planetku tvořenou z prahmoty a jejich úkolem bylo vytvořit zde nový svět dle svojí fantazie.
A povedlo se. Máme vodu, hory, lesy, zvířata, sídla bohů, první mytologické tvory…

Jak tě vůbec napadlo založit jeskyni s tímhle tématem?
To je poněkud složitější. Prvotní nápad i jeskyně patří hráči Khanemis - ovšem tato jeskyně skončila a Khanemis byl neaktivní. Časem jsem se rozhodl založit v podstatě totožnou jeskyni s menšími úpravami.

Jsi jako PJ spokojený se zastoupením bohů, s rozsahem jejich působnosti a pravomocí, nebo ti tam nějaký bůh chybí, je nějaká oblast podle tebe nepokrytá?
V současnosti nám opravdu hodně chybí bůh vody se zaměřením na dobro. Jinak je zastoupení bohů v podstatě kompletní i když by se tam určitě našla zaměření, která by se dala využít.

Zatím je jeskyně ve fázi tvorby, kdy bohové vlastně planetu „zalidňují“ svými výtvory. Už teď je ale zajímavé pozorovat vztahy a mocenské zájmy bohů. Nebude ale všechno na nich, že? Jak s jejich osudy a osudy planety zamíchá Osud? Co na ně chystá?
To je překvapení ;)

Nedávno došlo v jeskyni k výměně hráčů u některých bohů a taky přibyli někteří noví. Kdyby někoho tahle jeskyně natolik zaujala a chtěl by se přidat, měl by šanci?
Ano měl by šanci - zvláště šlo-li by o nového boha vody.

A na závěr tradiční otázka – co bys jeskyni, hráčům a jejím postavám a také sám sobě popřál?
Co popřát hráčům/bohům jiného než spoustu nových nápadů a plánů, vztahů a intrik, radostí i pocuchané ješitnosti. A jeskyni? Spoustu příspěvků, kde se budou nacházet všechny výše zmíněné prvky.

= .Sinthoras. a Janika =

1 komentář:

  1. Držím vám všem palce!
    A až pudu podat Sportku tak na mě myslete v dobrém, jste přeci všichni Bohové!! :)

    Melker

    OdpovědětVymazat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)