úterý 30. dubna 2013

...ještě pár přísloví


Dala jsem pro vás dohromady ještě několik „vědecky“ podaných přísloví. Tak schválně, kdo je vyluští první, pošle mi výsledky do abarinské pošty a získá výherní tyrkysovou hvězdičku?



1. Vydává-li jedinec druhu Canis domesticus krátké neartikulované vokály, lze očekávat, že v téže chvíli nebude schopen androgenního drajvu.

2. Všichni jednotliví zástupci světové aviafauny vyzdvihují pouze přednosti svého vlastního tělního pokryvu.

3. Pokud je samice domácího lichokopytníka ve vlastnictví podnikatele v oblasti metalurgie, bývá v přímém tělesném kontaktu s povrchem, po němž se pohybuje.

4. Vrubozobý pták, obvykle domestikovaný za účelem chovu, vydá charakteristický zvukový projev pokaždé, je-li zasažen cílenou ranou.

5. Personifikujeme-li informaci neodpovídající skutečnosti, jsou její dolní končetiny silně atrofovány.

6. Při nadměrném pohybu v delším časovém rozpětí s nádobou s držadlem za účelem jejího naplnění bezbarvou tekutinou se velmi zvyšuje pravděpodobnost rozdělení této nádoby na dva individuální segmenty.

7. Přenos informace od jedince s kalorickým deficitem k individuu s kalorickou potřebou již saturovanou je blokován.

= Janika =

2 komentáře:

  1. Tohle je tááák kouzelné...

    Ovšem je smutné, že obzvlášť na akademické půdě se často podobným stylem hovoří jen za tím účelem, aby se zakryl nedostatek konrkétního obsahu sdělení... :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já já já ....
    Já to šecko vím, jak vono to je ... :D

    Škoda jen, že jsem na sebe prozradil, že znám původ přísloví a tím pádem se vylučuji ze soutěže bo by to bylo nefér. A taky svádějící podívat se když náhodou něco nevím (ta jednička mi zatím uniká).

    Melker

    OdpovědětVymazat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)