úterý 30. dubna 2013

Jeskyně nejen na motivy...


Jeskyně Strážná věž – anketa mezi hráči

Motivy k výběru povolání postavy mohou být různé…

Co hrálo hlavní roli při výběru povolání tvé postavy v této jeskyni?

Marín
Nejspíš to, že jsem druida nikdy nehrála a chtěla jsem si ho vyzkoušet. Nebo spíš ji. A je to vidět. Plácám se vtom jako uličník v blátě. Kdyby mi PJ neustále nepomáhal a všechno mi trpělivě nevysvětloval, byla by to opravdu druidka k pohledání :DD

dugarion
Když jsem si přečetl otázku tak nic, vůbec nic mě neťuklo. Musel jsem se tedy zamyslet a ono to nepomohlo. Už si nevzpomínám, zda jsem povolání probíral s Melkerem nebo jsem si vybral sám. Pokud sám tak, proto, že mám rád povolání, co mají co dočinění s magií a tak nebylo co řešit.
A jestli se to povede obstojně zahrát, to uvidíme, lépe řečeno můžou posoudit ostatní :)

Picek
Co mě vedlo? Jsou dvě povolání , která jsou pro mě zajímavá. A to je Lupič a Alchymista. Zde jsem si vybral alchymistu, protože jsem ho dlouho nehrál a chtěl jsem to zkusit a v jeskyni se žádný nenachází. Líbí se mi jeho možnosti, které jsou sice až na vyšší úrovni, ale tam se dopracujeme.
Takže se těším na další vývoj událostí v jeskyni.

Janika
Tak zloději a lotrové jsou má oblíbená povolání, i když se snažím občas hrát i něco jiného. Ale na Strážnou holt vyšla tahle Lily, která se nějakou dobu snažila a možná ještě snaží hrát si na někoho jiného.

Margit
Tak to bude krátká odpověď :-) A možná poněkud zklame... Prostě jsem si chtěla zkusit zahrát takovou postavu. V době, kdy jsem tu postavu vytvářela jsem s tímhle povoláním moc zkušeností neměla.

= Janika =

4 komentáře:

  1. Lišák

    Veřejně se kaji. Odpověď na Janičinu otázku jsem měl dokonce hotovou včas, jen jsem její odeslání do uzávěrky z důvodu množství podnětů potom úplně zazdil.
    Takže abych učinil za dost povinnosti, byť opožděně, ode mne to mělo znít takto:


    Už je to hezkých pár let, co jsem si postavu do Strážné vybíral, takže nemohu říct úplně přesně, jak to tenkrát bylo. Ale pravda je, že poměrně hodně mých postav jsou válečníci a hádám, že jsem o tom tehdy asi ani příliš nedumal.
    Cedrik mi do Strážné věže nejspíš připadal velmi vhodný. Je to vcelku jednoduchý koncept, který mi sedí, snadno se mi hraje a hrát se mi ho líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kaj se a styď!
      A já furt, že to nejni celý, že tu něco chybí...
      Checheche...

      Melker

      Vymazat
  2. Marín: Chicht... mám podobnou zkušenost. Kdysi jsem si odvážně udělala hraničářku, že si to taky vyzkouším. Ale pravidly jsem téměř nepolíbená. Kosa padla na kámen poměrně záhy. S trochou improvizace jsem to nějak okecala, ale bylo to přinejmenším úsměvné... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale jooo, dyť to nejni tak strašidelný, jak se to tváří. Sice mi někdy teče voda ze zubů :D, ale zvládneme šecko.
      Eště chvilku a už to pude samo... :)

      Melker

      Vymazat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)