úterý 30. dubna 2013

Bitva pěti armád

Termín letošního B5A je 24.-26. května 2013
Na tradičním místě - louka u města Doksy(u České Lípy).

Bitva pěti armád je určena všem, kteří si chtějí pořádně zahrát a vyblbnout se „bojem“ a hraním si na armády skřetů, vrrků, lidí, trpaslíků a elfů. Užít si atmosféru velké bitvy, kde se klade důraz jak na jednotlivce (individuální postupy, herní předměty, questy pro menší skupiny hráčů) tak hlavně na celé armády (plošné odměňování národů, questy pro celé národy). Čekejte též výrazné bonusy za kostýmy, zbroje, atp.

Akce není pořádána apriori jako společenská, takže se hraje jak v sobotu, tak v neděli a budíček je zcela nekompromisně oba dny v 7 hodin ráno. A je dodržován jak organizátory, tak hráči už asi 7 let. Hraje se v sobotu cca do 17 hodin a v neděli do 12 hodin. V neděli je pak ještě na louce u tábora závěrečná bitva a tak celá akce končí někdy okolo 14 hodiny. Pro akci bývá masivně posílen jeden spoj na cestu tam a jeden na cestu zpět. Harmonogram akce je jízdnímu řádu těchto vlaků podřízen, takže se nebojte, že vám něco ujede nebo uteče;-).

Všechny organizační přípravy jako schvalování zbraní a registrace probíhají v pátek odpoledne a v podvečer, takže příjezd v sobotu není vítaný, ale pokud nejde jinak, možný (ale budete si muset někde najít organizátory, abyste se zaregistrovali a nechali si schválit zbraně). V sobotu večer bývá doprovodný program – koncerty, fireshow, arény atp.

Veškeré informace naleznete na stránkách akce: http://www.b5a.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)