sobota 30. března 2013

Larpový festival Mezi světy

Larpový festival Mezi světy se koná v Pardubicích. A to 12. 4. 2013 až 14. 4. 2013.

Kromě nejlepších českých komorních larpů a jeepů na vás čekají i deskovky, paintball, městké hry, laser game, improliga, kostýmová párty a piknik.


Nejen larpem živ je člověk aneb co bude, když zrovna nebudete hrát. Mimo komoráků je pro vás nachystána i hromada dalších aktivit.

Offprogram
  • Paintball - Drsná řežba pod vedením kapitána Newmana. Bude svítit i sluníčko.
  • Laser game - Pro dobré spaní se budete moci unavit střílením do svých kamarádu. Počkat, jaké spaní? Bude se hrát celou noc! Lze na to říci ne?
  • Městská hra - Už jste slyšeli přirovnání "skví se jako Pardubice"? Ne? To je proto, že teď říkáme skví se jako pardubické městské hry od Darien a Newmana. Objevte krásy města.
  • Deskovky - Kdo nebude na tahu, bude zrovna na tahu v deskoherně.
  • Raňajky - V neděli, než se rozjedete do všech koutů republiky, se můžete naposledy setkat a rozloučit se spoluhráči na pikniku v nedalekém parku. V případě nevlídného počasí nebudete muset při rozlučkové snídani předstírat slzy dojetí a smutku, že Mezi Světy už končí, ale chladný ranní vánek vám je vžene do očí sám. Pečivo, párečky, sušenky a vyprošťovák s sebou.
  • Kostýmová párty - Zatímco páteční večer věnujeme nezřízenému socializování třeba i v nějakém podniku, v sobotu se na vás chystá bar HanyBany s party ve velkém stylu, čekejte i party minihry a vyhlášení krále a královny Mezi Světy - tak se nestyďte vytáhnout ze skříně ten nejlepší filmový/knižní či jakýkoli jiný převlek s kterým se vytáhnete před zbytkem komunity. Čím bizarnější, tím lepší, ať správně vystihneme tu rozrůzněnost našich světů. Už pro to, že pro okostýmované budou na baru drinky cenově zvýhodněné.
  • Improshow - Pardubičtí Paleťáci se popasují s Bizony a to za vašeho huronského smíchu.

Veškeré informace včetně programu a registrace naleznete na stránkách http://larpypardubice.cz/mezi-svety/

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)