čtvrtek 28. února 2013

Pozvánka na Trpaslicon 2013

Odložte na moment Marcela Prousta. Ztlumte Beethovenovu devátou. A nechte se zlákat k víkendu plnému plodných diskusí se vzdělanými a atraktivními muži a ženami.
Je tu další vzácné setkání špičkových odborníků na britský humor, sci-fi a fantasy s fanouškovskou smetánkou Trpaslicon 2013, který se koná 15. – 17. března 2013 v ZŠ Květnového vítězství, Květnového vítězství 1554/54, Praha 4 – Chodov.

Trpaslicon je tu již po jedenácté!

Budete provedeni britskými seriály jako je Červený trpaslík, Černá zmije nebo Zmetci (Misfits). Opomenuty nebudou ani Zeměplocha Terryho Pratchetta, seriál Doctor Who nebo Jekyll. Své znalosti a schopnosti budete moci otestovat v mnoha soutěžích, zejména z Červeného trpaslíka a Zeměplochy, ale také z hlášek ze sci-fi a fantasy filmů. Zlatým hřebem budou opět hosté jako český překladatel Zeměplochy Jan Kantůrek nebo dabéři Červeného trpaslíka.

Tématem letošního roku je díl ze seriálu Červený trpaslík Hololoď. Paluba conu tak bude plná arogantních nafoukanejch citově vyprahlejch trapnejch megalomanů. Myslíš, že mezi ně zapadneš?

Podrobnosti o Trpasliconu včetně programu a veškerých informací co byste měli vědět najdete na stránkách http://trpaslicon.cz/
Nově bylo také zprovozněno diskuzní fórum Trpasliconu, na kterém můžete nejen klást otázky ohledně této akce, ale také zde můžete diskutovat o britských seriálech a jiné britské (či humoristické) tvorbě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)