čtvrtek 28. února 2013

Jeskyně na motivy...

Jeskyně Dragon age: Journey of Destiny

Počítačová hra Dragon age je na Abarinu velmi populární, o čemž svědčí další jeskyně, která vznikla na její námět. A i když je na Abarinu teprve krátce, věřím, že jí čeká stejný úspěch, jako ostatní jeskyně vycházející z tohoto úžasného světa.

A co nám o této jeskyni prozradil její PJ Josef1?
Nu podívejte se:


Na Abarinu je Dragon age velmi populární. Ty jsi otevřel další jeskyni z tohohle úžasného světa. Proč zrovna tahle volba?
Tuhle otázku jsem tak nějak očekával... Já sám mám Dragon Age opravdu HODNĚ rád... obě hry jsem několikrát dohrál a dokonce jsem přečetl i většinu knih... Jeskyni jsem otevřel protože jsem zkrátka chtěl hrát trochu aktivněji a v ten čas jsem zrovna dočetl poslední knížku, takže jsem měl hlavu plnou nápadů...
Bohužel se v poslední době moc nedařilo, ale doufám, že se to zlepší :)
Ano, tak tuhle "závislost" chápu ;) Takže nabuzený z knihy ;)

Prozraď našim čtenářům, do které doby a kterých reálií je příběh tvé jeskyně zasazen?

:) tak jo...příběh začíná ve Fereldenu... na trůnu vládne král Alistair a je zhruba pět let po páté Nákaze... šampion v Kirkwallu se snaží udržet křehký mír mezi templáři a mágy, který vybudoval, ale je to dosti obtížné, obzvláště když jsou i tací kterým se jeho rozhodnutí moc nezamlouvá...

To zní opravdu dobře ;) Jsou postavy v tvé jeskyni Šedí strážci?
Zatím je tam jen jeden... byli dva, jenže jedna hráčka která za jednoho z nich hrála, bohužel Abarin na nějakou dobu zřejmě opustí :)
Tak to je nepříjemné.

Tvá jeskyně se teprve rozjíždí a i vzhledem k tomu, co jsi teď řekl, se chci zeptat - budeš přibírat nové hráče, kdyby měli zájem? Můžeš své jeskyni takhle v NAMRU zadarmo udělat reklamu ;)

Super :-D Jj, jasně... pokud by někdo měl zájem určitě bych jeho přijetí zvážil (záleželo by na postavě) :)

A čím bys nové hráče nalákal? ;)
No... zkusil bych to promyšleným příběhem, příslibem že by se postavy podívaly i na jiná místa mimo Ferelden a Svobodné marky (samozřejmě že pokud by vydrželi u hry nebo neumřely) a možná že by později zahlédly i nějakou tu postavu ze hry :)
A prozradíš, kterou postavu anebo si to necháš jako překvapení? ;)
No… plánoval jsem tam dát dvě (plus Alistair, toho ale nepočítám, proto že se s postavami hráčů nesetká)... původně jsem si to chtěl nechat jako překvapení pro hráče, ale jednu teda prásknu... Sten... Na druhou si budou muset hráči počkat v jeskyni :-D
Výborně, díky za prozrazení a chápu, že překvapení je taky důležité ;)

Když se vrátíme k samotné hře, spousta lidí byla po zahrání dvojky zklamaná a rozčarovaná, tvrdili, že nedosahuje kvalit jedničky. Jak to vidíš ty? A těšíš se na třetí pokračování?

To si piš že těším... nemůžu se dočkat :-D No... já myslím že oba dva díly měly něco do sebe... já osobně jsem byl s oběma velmi spokojen... Kdybych měl najít něco, co mi trošku vadilo, tak snad jen to, že jsem si ve dvojce nemohl vybrat rasu... ale jinak se mi také moc líbila ;)

A ještě jedna otázka přímo ke hře, která postava je tvá nejoblíbenější? Ať už z jedničky, nebo z dvojky?
Sakra... tak to je docela těžká volba... mně se líbila většina postav... pokud bych měl ale vybrat jednu, tak by to byl asi Varic... ten byl prostě boží :-D
Ano, byl opravdu skvělý ;)

Tak a zátky k jeskyni. Ty jako PJ, tam máš své CPčko. Co bys nám o něm řekl a proč tam je? ;)

:) No... ta postava se jmenuje Trianna... je to elfka z Kruhu, která byla poslána, aby se ještě s jedním templářem přidala ke družině, která bude plnit úkol... Pravdou je, že není moc nebezpečná, je tam spíše jako takový "léčitel" :) dal jsem jí tam, proto že v družině nebyl žádný mág. Říkal jsem si, že by se jim nějaký hodil, protože postavy se určitě několikrát dostanou na místa, kde jim půjde doslova o život a takový léčitel by jim mohl nemálo pomoci :-D
Tak to rozhodně ;) Takže taková pojistka, to je pěkné ;)

Prozradíš nám nakonec, co bys své jeskyni a postavám v nich přál?

No… určitě bych si přál, aby jeskyně běžela co nejdéle a aby se hráčům líbila :) Postavám bych přál určitě hodně štěstí, protože ho budou potřebovat :)
Jak je vidět, mají se postavy na co těšit - a to je správné ;)

I já vám všem přeji to samé, přeci jen mám pro DA taky slabost ;)
Děkuji za tvůj čas a ochotu ;)

Já děkuji, že sis vybrala mou maličkost :)

= Josef1 a Janika =

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)