pátek 30. listopadu 2012

Jeskyně na motivy...

Jean Sibert - postava z jeskyně Malevil


A jako i v předchozích číslech vám představíme jednu postavu z jeskyně Malevil. Jedná se o Jeana Siberta, kterého hraje hráč Lišák.

Jean se přistěhoval do Les Eyzies asi před osmi lety, prý odněkud z okolí Paříže. Začal působit jako učitel na místní škole. Působil spíše uzavřenějším dojmem, alespoň s místními vesničany si tak úplně do noty nepadl, kro jiného neznal. Nicméně zvykli si, byl v zásadě celkem normálním a veselým mladým mužem, děti učil slušně.
Po třech letech se oženil s místní dívkou. Nebylo to příliš šťastné manželství, ona tak trochu megera, on si to postupně nechával stále méně líbit. Asi po dvou letech se rozvedl. V Paříži běžné, na katolické vesnici skandál. To ho ještě více odcizilo od místních. Ovšem kupodivu tu zůstal, zatímco dívka se odstěhovala.
Více než dva další roky žil sám, stal se ředitelem místní školy. Pak se sblížil s Desirée, se kterou už nějaký čas zcela neskrývaně chodí. A patrně se sblížil i s dalšími z jejích přátel, kterým se mohl zamlouvat.

Teď mu je 32 let, je průměrně vysoký, tmavé vlasy, štíhlý, celkem široká ramena. Má rád historii, historický šerm a hlavně lukostřelbu. Celkem uzavřený, ale kdo pronikl skořápkou, zjistil, že i vcelku veselý a přátelský.

= Lišák =

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)