pátek 30. listopadu 2012

Chainsaw lollipop

Zdar děcka, dneska sem si pro vás přichystal, k našemu ženskému vydání, něco opravdu eňo ňůňo. Tak špiclujte očiska páč bych vám rád představil brutální, šílenou, masakrovou hru plnou lízátek. Prosil bych virbl… A zde ji máte: Chainsaw lollipop.

Asi si řákáte: „Proboha, co je to za magořinu?“ Ale já vám odpovím, ano magořina to je ale Boha v ní nehledejte :). Prakticky řečeno, hrajete za hezkou blonďatou středoškolačku, která má IQ asi jako hmm houpací koník a čistě náhodou patří do rodiny lovců zombií, jo a je taky roztleskávačkou a chodí s týpkem od fotbalistů a zrovna dnes má narozeniny. Prostě idylka.

Ale bohužel štěstí jí moc nepřeje a díky jednomu spolužákovi se celá škola stane rejdištěm zombií. Postupem času zjistíte, že tento spolužák (docela fešák) otevřel bránu mezi peklem a zemí a aby ji udržel, přivolal si několik super zombií kamarádů, kteří ji budou udržovat.

Takže vaším úkolem je dostat tyto smraďochy a poslat je tam, odkud přišli. Má to ale jeden háček, ale já vám ho neřeknu :-D

Jinak tato hra jak jsem říkal předtím je vcelku šílená a můžete očekávat nečekané a bosové jsou opravdu kouzelní :) Jinak jediným problémem je, že tato hra je na PS a tak si ji na počítači asi nevychutnáte, kdo ale PSko má. tak směle do toho, show začíná :)

= MR =

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)