pondělí 29. října 2012

Jeskyně na motivy...

Výzva

Dnes vám v rubrice Jeskyně na motivy přinášíme výjimečně jen pokračování osudů Anikiho z jeskyně Stíny nad Antivou a také Abelase z téže jeskyně. V dalším čísle se opět můžete těšit na články, jak je v téhle rubrice znáte – na rozhovor s PJem o jeskyni, anketu mezi hráči a představení zajímavé postavy, která v jeskyni hraje.

Nicméně, jeskyně založené na motivy knížek, her a filmů pomalu dochází. Je jich ještě pár, o kterých vím a které vám představím.

Chtěla bych ale požádat vás, naše čtenáře – pokud hrajete v jeskyni, která spadá to této kategorie a nebyla zde prezentována, nebo pokud takovou jeskyni vedete jako PJové a chtěli byste, aby si zde o ní přečetli ostatní, ozvěte se mi. Snažím se mít přehled, ale ani já neznám všechny hry, filmy nebo knihy. A nebo podle názvu nepoznám, že se jedná o jeskyni, která je na motivy něčeho z výše uvedeného.

Pokud jste si tuto rubriku oblíbili a ptáte se, co s ní bude, až dojdou jeskyně Na motivy, mám pro vás odpověď. Rubrika změní malinko název na Jeskyně nejen na motivy a budu vám zde stejným způsobem představovat další zajímavé jeskyně z Abarinu.

= Janika =

Žádné komentáře:

Okomentovat

1. Do velkého textového pole napište komentář
2. Vyberte podpis, lze i anonymní
3. Klikněte na tlačítko "Přidat komentář"
4. Opište písmena z obrázku (ochrana proti spamu)